świadczenie pielegnacyjne jest podzielne . Jesli ktos ma powiedzmy do 22 maja to przyznajemy do 22 i dzielimy --- prawda>>????/ Pytam bo program przyznaje mi do 31 maja .
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
przykładzik taki:
rodzic składa na śp i ma świadectwo pracy, gdzie ostatni dzień pracy to 13 maja .. przyznajesz od 14 i dzielisz na dniówki
albo płacisz śp i osoba wymagająca opieki umiera 13 maja .. uchylasz od 14 i płacisz za 13 dni
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
tak to wygląda:
rodzic składa na śp i ma świadectwo pracy, gdzie ostatni dzień pracy to 13 maja to przyznajesz od 14 i dzielisz na dni,
albo płacisz śp i osoba wymagająca opieki umiera 13 maja .. uchylasz od 14 i płacisz za 13 dni
albo osoba ma wydane orzeczenie o do 18 maja to płacisz za cały maj art. 24 ust. 4
Gość pisze:no rozumiem czyli mój program źle prznaje , bo przyznaje mi do końca miesiacaa powinien dzielć musze na to uważać
no przecież napisałam, że do końca