wizualizacja kart dzieci - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 wrz 2021, 11:52

Dziś zgłosił się Pan X po odbiór kart tradycyjnych i powiedział, że nie może wyświetlać w aplikacji mObywatel kart dzieci. Sprawdziłam w systemie i Pan X jest przypisany do każdej z kart dzieci. Co można zrobić, żeby naprawić ten błąd?
heroska
Stażysta
Od: 05 lut 2020, 12:34
Zajmuję się: DM/DE

Napisano: 09 wrz 2021, 12:43

Musi zatem zgłosić temat do pomocy technicznej mObywatel. jeżeli u Was wszystko ok to nic nie zrobicie. Ewentualnei wjesc w zarzadzanie akrtami odnależc kartę zminic jakieś dane. np. e-mail zapisać, wjeśc ponownie poprawić tak jak było i znowu zapisać.
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2021, 13:48

zgłaszał temat do pomocy technicznej, która kazała mu się zgłosić do nas. Sprawdzałam karty, wszystko gra. Nie wiem, może powiem mu, żeby odinstalował aplikację i zainstalował jeszcze raz.
Bo numery telefonów już nie są wymagane, prawda? Skoro każdy ma dostęp do mObywatel.
heroska
Stażysta
Od: 05 lut 2020, 12:34
Zajmuję się: DM/DE

Napisano: 09 wrz 2021, 15:21

heroska pisze:
09 wrz 2021, 13:48
zgłaszał temat do pomocy technicznej, która kazała mu się zgłosić do nas. Sprawdzałam karty, wszystko gra. Nie wiem, może powiem mu, żeby odinstalował aplikację i zainstalował jeszcze raz.
Bo numery telefonów już nie są wymagane, prawda? Skoro każdy ma dostęp do mObywatel.
Tak ale chodzi mi o wejście w sama kartę przez aktualizację danych i ponowne zapisane, jeżeli nic nei zmienisz to niestety ale nie zapiszesz :)

To jest jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy, tak nr .tel juz teoretycznie nie potrzeba, ale jezlei podał we wniosku to dopisz do tej karty zapisz, następnie ponownie aktualizuj dane na te,które były wcześniej. To jedyne co mi przychodzi do głowy
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x