pisiakom starczyły dwa lata na utratę zaufanie, które społeczeństwo w nich pokładało - a potem to już kurna wcale nie pokładało czemu dało 6 -cio krotnie wyraz
i nie są oni już godni żadnej władzy a ciągle ni rozumieją nic z historii - ale to już taka pisiaków yarkaczowych natura
Wladza chce więcej władzy?
Re: Wladza chce więcej władzy?
dzibar też nie potrafiła docenić zaufania i nie była godna pracować - zwolniona z pracy
Jeśli zwolniona z pracy przez reżimową władzę, to kombatantką jest walki o lepsze jutro i lepsze warunki życia osób, którym pomagała!
pier.dol.nij się pal.an.cie
\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.\"
\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.\"
Oprócz Wladza chce więcej władzy? - HYdE PaRK przeczytaj również:
PiS - Paranoicy i Schizofrenicy
Filmowo
ten Adam
Dlaczego Polską zawsze rządzą idioci?
Litwo! Ojczyzno moja! pisał wieszcz Mickiewicz
Ogólnopolskie DNI PROTESTU
Kto i dlaczego nagrał Tuska?
Co z tą Polską?
szukam pomocy
dzibar ktoś ciebie kocha
TVN kłamie?
pamiętamy
czy był wyciek radioaktywny u ruskich ?
Godzina W
Oddała(a) byś narządy bliskiej ci osoby do przeszczepu?
A jeśli PiS też zawali to co wtedy?