od rzemyczka do koniczka.
Starosta wydaje decyzje na podstawie naszego pisma z dołączoną decyzją o uznaniu za dłużnika. Wypadałoby więc tę decyzję uchylić by napisać pismo o zwrot
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
no powiedzmy napisał tą decyzję plis pomożecie mi jeszcze z tym pismem do starosty zaczynam od art 65 kpa jak ktoś pisał to proszę niech wrzuci u mnie w pomieszczeniu jest chyba ze 40 stopni nie ma klimy i mózg mi już przestaje myśleć powoli
Dobra uchylacie decyzję i piszecie wniosek o zwrot prawa jazdy ale jeszcze jest wniosek do prokuratury i tego przecież nie ruszamy.
Przecież najpierw decyzja a później wniosek do prokuratury i starosty. Możemy zwrócić tylko prawko.
A jeśli po odebraniu prawa jazdy komornik egzekwuje należności i zostanie wyegzekwowane to 50% przez 6 miesięcy, to organ sam podejmuje działania zmierzające do zwrócenia dłużnikowi prawa jazdy, czy to dłużnik musi wystąpić z wnioskiem...
u nas dłużnik spłacil cale zadłużenie wiec robimy zwrot prawa jazdy a jakie pismo do prokuratury? o wycofanie scigania za przestęstwo ? czy jak ? ma ktos wzor ?