Myślę, że chodzi tu o np. taką sytuację, że kiedy wprowadzać będziemy wniosek mamy z 2 dzieci, to nie możemy uwzględnić tylko mamy (jako pełnoletniego wnioskodawcy)i wpisać jej wysokość świadczenia 900,00 zł lecz wprowadzać wszystkie trzy osoby przyznając po 300,00 zł. Wówczas przy weryfikacji będzie widać że osoba o danym peselu otrzymała świadczenie jednorazowe.aga33 pisze:Witam. Jak interpretować inf.- "Nieakceptowalnym jest, aby dla jednej osoby z wniosku wprowadzać sumaryczną wartość kwoty świadczeń dla wszystkich osób ubiegających się o nie"?
W instrukcji, którą podlinkowałem na forum Sygnity jest dokładnie ta kwestia wyjaśniona.Forumowiczka88 pisze: ↑25 mar 2022, 12:22Myślę, że chodzi tu o np. taką sytuację, że kiedy wprowadzać będziemy wniosek mamy z 2 dzieci, to nie możemy uwzględnić tylko mamy (jako pełnoletniego wnioskodawcy)i wpisać jej wysokość świadczenia 900,00 zł lecz wprowadzać wszystkie trzy osoby przyznając po 300,00 zł. Wówczas przy weryfikacji będzie widać że osoba o danym peselu otrzymała świadczenie jednorazowe.aga33 pisze:Witam. Jak interpretować inf.- "Nieakceptowalnym jest, aby dla jednej osoby z wniosku wprowadzać sumaryczną wartość kwoty świadczeń dla wszystkich osób ubiegających się o nie"?
Co zrobić żeby przeczytać tą instrukcję?SYGNITY pisze: ↑25 mar 2022, 12:20Użytkowników naszego POMOST Std zapraszam też tutaj:
https://public.sygnity.pl/forums/viewto ... 02&t=27855
pozdrawiam
Zobacz na ustawienia swojego konta i czy jesteś w grupie OPS.