Witam
Rodzina chce wystąpić do Sądu o przywrócenie dziecka do rodziny biologicznej możne ktoś mi podpowie jak to zrobić , jakie pisma ...czym uzasadnić
Wniosek o przywrócenie dziecka do rodziny bio z placówki
Re: Wniosek o przywrócenie dziecka do rodziny bio z placówki
My pomogliśmy matce w napisaniu do sądu rejonowego, wydział rodzinny, zgodny z aktualnym miejscem zamieszkania dziecka \"wniosku o zmianę zarządzeń opiekuńczych\", w którym wnioskodawcą była matka a uczestnikiem dziecko umieszczone w pieczy zastępczej. Na początku pisaliśmy: \"Zwracam się z prośbą o zmianę zarządzeń opiekuńczych wobec mojego syna ............., ur. ............., aktualnie przebywającego w rodzinie zastępczej Państwa ..................., zamieszkałych w ........................, polegającą na przywróceniu mi władzy rodzicielskiej oraz pełnej pieczy nad synem\". Potem pisaliśmy uzasadnienie, którego treść jest uzależniona od okoliczności odebrania dziecka, czyli czy czynniki, na podstawie których dziecko zostało odebrane uległy zmianie, np. że rodzice podjęli pracę, zakończyli leczenie odwykowe itp. No i na końcu matka się podpisała. W związku z tym, że odbyła się już pierwsza rozprawa, to myślę, że nie było to źle napisane 

tzn.ze rodzice wcześniej niewłaściwie opiekowali się dzieckiem,a teraz ?!
Pomóżcie napisac mi wniosek o powrót mojej 2miesięcznej córki do domu ..
Bezprawna i sprzeczna z prawem naturalnym jest polityczna ingerencja we władzę rodzicielską która jest przyczyną kryzysu rodzin dla ekonomicznego utrzymania niektórych przedstawicieli władzy.
Oprócz Wniosek o przywrócenie dziecka do rodziny bio z placówki - Wzory pism przeczytaj również:
decyzja odmowna
kati
wzór decyzji uchylającej fa
wzór decyzji odmownej
uchylenie dec. z powodu przekroczenia dochodu po uzyskaniu dochodu
dcyzja odmowna na SZO
Archiwum
sprawozdanie do sądu o rodzinie
Postanowienie o wstrzymaniu wypłaty
Składki zdrowotne decyzja dla osoby bezrobotnej objętej kontraktem socjalnym
asystent rodziny
szukam pomocy nie mam juz sil