Wniosek o udostępnienie danych ze zbioru danych osobowych - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 25 lut 2015, 16:14

Wniosek o udostępnienie danych ze zbioru danych osobowych do innego MOPS-u o przeprowadzenie wywiadu środowiskowego dotyczącego sytuacji materialnej.
Jaka podstawa prawna? Dotyczy umorzenia nienależnie pobranego świadczenia z funduszu alimentacyjnego.
karolina ll

Napisano: 06 mar 2015, 9:58

ja piszę taki
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
w .....

Na podstawie art.7 Ustawy z dnia 4 kwietnia 2014 r. o ustaleniu i wypłacie zasiłków dla opiekunów(Dz.U.2014, poz.567) zwracam się z uprzejmą prośbą o przeprowadzenie rodzinnego wywiadu środowiskowego, na zasadach określonych w przepisach Ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej (Dz.U.2004 nr 64poz.593) w celu potwierdzenia faktu sprawowania opieki nad: ....... przez syna/ córkę
Madziczek

Napisano: 06 mar 2015, 15:59

Wniosek o udostępnienie danych ze zbioru danych osobowych do innego MOPS-u o przeprowadzenie wywiadu środowiskowego dotyczącego sytuacji materialnej.
Jaka podstawa prawna? Dotyczy przyznania specjalnego zasiłku opiekuńczego
gops78534g

Napisano: 07 mar 2015, 19:10

witam mam ten sam problem jestem nowym pracownikiem i musze napisać wniosek do innego GOPS o przeprowadzenie wywiadu środowiskowego z chorym mieszkającym w ich gminie chodzi o przyznanie specjalnego zasiłku opiekuńczego POMOCY PROSZĘ
alka

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x