wniosek złożony elektronicznie a ROPS - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 02 kwie 2016, 7:34

wczytałam wydrukowałam bo to był wniosek przysłany przez bank i w kopercie poszło w ROPS a czy dobrze nie wiem
xxxx

Napisano: 02 kwie 2016, 7:36

a mam pytanie do pana z sygnity czy mozna przekierowac przed wczytaniem bezposrednio do ropsu wiem ze do innych gopsow opsow tak ale czy do ropsow tez
xxxx

Napisano: 02 kwie 2016, 15:11

xxxx pisze:a mam pytanie do pana z sygnity czy mozna przekierowac przed wczytaniem bezposrednio do ropsu wiem ze do innych gopsow opsow tak ale czy do ropsow tez
tak
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 02 kwie 2016, 15:16

emp pisze:w programie Sygnity to wiadomo bo można podejrzeć przed wczytaniem (nie mylić z pobraniem z Empatii)
Najpierw się odbiera pocztę. Jak coś będzie to się odbierze i pojawi się jeden lub więcej wniosków na liście odebranych wiadomości. Wówczas wybieramy przycisk "Prezentuj" i pojawi się w przeglądarce internetowej podgląd wniosku (rysunek - dane fikcyjne). Patrzymy czy jest do nas i jeśli tak, to wybieramy przycisk "Wczytaj", a jeśli nie jest do nas, to "Przekieruj".
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 03 kwie 2016, 20:52

sprawa ciekawa z ROPSEM tylko że do ROPSu trzeba przesłać wniosek wraz informacjami dotyczącymi osoby przebywającej zagranica z jej adresem adres pracodawcy dokumentami itd. sam wniosek nie można przesłać
ABC

Napisano: 03 kwie 2016, 21:24

dlatego lepiej chyba wczytac wydrukowac wezwac do uzupełnienia o umowe i przeslac do ropsu
xxxx

Napisano: 04 kwie 2016, 9:19

a nie może o brak dokumentów wystąpić już ROPS?
marta12345

Napisano: 05 kwie 2016, 6:42

piszcie jak robicie drukujecie i wysyłacie czy przekierowyujecie
xxxx

Napisano: 05 kwie 2016, 6:56

marta12345 pisze:a nie może o brak dokumentów wystąpić już ROPS?

Do ROPS trzeba przesłać wniosek wraz ze wszystkimi dokumentami!!
ABC

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x