wnioski z aplikacji mObywatel - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 02 sie 2024, 13:23

Witam,
czy wnioski o BE złożone za pomocą aplikacji mObywatel są wnioskami prawidłowymi ?

Czy wzywacie do uzupełnienia podpisów we wniosku, złożenia oświadczeń itp. .... ? Czy rozpatrujecie taki wniosek jaki wpłynął ?
asa
Stażysta
Od: 24 kwie 2019, 13:28
Zajmuję się: pracownik SR

Napisano: 03 sie 2024, 20:32

Mi też takie wpływają. W ustawie jest napisane że można składać przez mobywatel. Wg. Mnie spełniają wymogi. Zastanawiam się czy wzywać ich do uzupełnienia klauzuli rodo
marzenasaw
Referent
Od: 11 wrz 2019, 19:56
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 05 sie 2024, 6:56

marzenasaw pisze:
03 sie 2024, 20:32
Mi też takie wpływają. W ustawie jest napisane że można składać przez mobywatel. Wg. Mnie spełniają wymogi. Zastanawiam się czy wzywać ich do uzupełnienia klauzuli rodo
Wnioski są prawidłowe. RODO dopiero przy pierwszym kontakcie ze stroną. Jeżeli wszystko się zgadza i po rozpatrzeniu wniosku wydajesz informacje to do niej doklejasz RODO. Jak są wezwania, zawiadomienia bo coś trzeba wyjaśnić to wtedy to jest pierwszy kontakt i wklejasz do tych pism.
Szarak
Awatar użytkownika
VIP
Od: 22 mar 2017, 12:14
Zajmuję się: Multitasking

Napisano: 05 sie 2024, 9:23

Szarak pisze:
05 sie 2024, 6:56
marzenasaw pisze:
03 sie 2024, 20:32
Wnioski są prawidłowe. RODO dopiero przy pierwszym kontakcie ze stroną. Jeżeli wszystko się zgadza i po rozpatrzeniu wniosku wydajesz informacje to do niej doklejasz RODO. Jak są wezwania, zawiadomienia bo coś trzeba wyjaśnić to wtedy to jest pierwszy kontakt i wklejasz do tych pism.
Dziekuję
marzenasaw
Referent
Od: 11 wrz 2019, 19:56
Zajmuję się: ŚW

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x