Witam wszystkich po dłuższej nieobecności, troszkę mnie nie było
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
haker i takie tam inne ..... ale cały czas pracowałam tylko czasu nie było ale teraz jesteśmy we trzy więc mam nadzieję, że się trochę poudzielam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Sipera pisze:Witam Ewalu juz kilka razy zastanawiałam się gdzie się podziewasz i ciesze się, że Cię widzę
cieszę się, że się cieszysz