Wskazówka - jak ktoś do Was przekieruje wniosek - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 07 kwie 2016, 17:17

Wskazówka - jak ktoś do Was przekieruje wniosek.

Parę osób pytało o to, że widzieli tylko pismo przekierowujące, bez oryginalnego przekierowanego wniosku.

W skrzynce odbiorczej ustawiamy się na tym piśmie przekierowującym i zaznaczamy opcję "pokaż całą korespondencję w sprawie". Skrzynka u nas wtedy pokaże tylko te dwa dokumenty: pismo i oryginalny wniosek.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 08 kwie 2016, 10:30

a jak już go wczytałam, to jak teraz mogę go przekierować???, albo jak przekierowałam nie ten wniosek co trzeba????Bardzo proszę o pomoc, Przekierowałam do ROPS nie ten wniosek co trzba, co z tym mozna zrobić???
DorotaMM

Napisano: 08 kwie 2016, 10:36

Jeśli omyłkowo wczytałaś wniosek, który miał być przekierowany, to:

- w swoim oprogramowaniu z listy wniosków (nie z okna poczty) wniosek zakańczasz bez nadania biegu,

- na oknie poczty Empatii wchodzisz na dokumenty wczytane - tam będzie ten wniosek, klikasz Prezentuj

- drukujesz zawartość do pliku np. PDF.

- pozostając na oknie poczty Empatii korzystasz z korespondencji między jednostkami terenowymi i wysyłasz do tamtej właściwej jednostki wiadomość załączają ten PDF jako załącznik do korespondencji

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 08 kwie 2016, 12:13

po przesłaniu do ROPS nie ma załącznika, a u mnie jest, jest jakiś problem z załącznikiem w formacie PDF, czy Pan coś na ten temat wie???
DorotaMM

Napisano: 08 kwie 2016, 13:00

Panie Tomku, Bardzo proszę o pomoc w sprawie tego załącznika
DorotaMM

Napisano: 08 kwie 2016, 13:50

DorotaMM pisze:po przesłaniu do ROPS nie ma załącznika, a u mnie jest, jest jakiś problem z załącznikiem w formacie PDF, czy Pan coś na ten temat wie???
Nie rozumiem pytania, proszę opisać jaśniej o co chodzi.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 kwie 2016, 21:16

podpinam się pod temat, dopiero zacząłem rozpatrywać te elektroniczne - czy w top-teamie działa przekierowanie bo ni diabła nie widzę jak to zrobić
grzegorz_k

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x