Wspóżycie w DPS? - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 28 lis 2013, 20:48

Witam. Jestem opiekunem prawnym kobiety ubezwłasnowolnionej całkowicie z powodu upośledzenia i choroby psychicznej. Moja podopieczna przebywa w DPS i niestety zaszła w ciąże ze swoim \"chłopakiem\", który tez jest mieszkańcem DPS. Jestem zdruzgotana bo nie wiem co robić. Proszę o pomoc.
~Małgosia

Napisano: 28 lis 2013, 22:40

urodzi i jej zabiorą
~x

Napisano: 29 lis 2013, 10:03

ok.
Ale czy nadal może przebywać w DPS czy muszę jej załatwiać jakiś Dom samotnej matki czy dla kobiet w ciąży. Nie wiem czy kobiety upośledzone i ze stwierdzonymi zaburzeniami psychicznymi mogą przebywać w takim domu.
~Małgosia

Napisano: 05 gru 2013, 1:17

Lepiej stwórzcie jej azyl u siebie.Dom samotnej matki będzie się pewnie obawiał jej stanu psychicznego, zawsze wytknie, że nie jest z ulicy, ma już zapewnioną opiekę a w obecnej sytuacji trzeba tylko ją zmodyfikować. pewnie, przykład dla innych to nie jest ale teraz i takie problemy pojawiaja się w dpsach.
~Mania

Napisano: 05 gru 2013, 15:55

po porodzie decyzja należy do sądu rodzinnego
~dps

Napisano: 03 sty 2014, 10:33

współżycie, jakie , społeczne, pisz jasniej , że chodzi o uprawianie SEKSU, co za pruderia !!!!!!!!!!!!!!!!!
~EDgar

Napisano: 04 sty 2014, 13:39

do EDgar: niestety jesli w tytule postu wpisywałam słowo na s ... to niestety portal krzyczał, że treść niezgodna z regulaminem więc stąd ta pruderia :) Teraz tez nie mogę go użyć bo krzyczą i dlatego s .. :)
~Małgosia

Napisano: 08 sty 2014, 0:26

Małgosiuuuuuuuuuuuuu ja tam i dpesie lubie trrralla , trallala , piszesz się na to, jeśli tak to daj jakiś sygnał.
~Jan

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x