wstrzymanie wypłaty dodatku - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 29 paź 2019, 13:02

Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
Agnieszka Jańczak
Praktykant
Od: 18 lip 2019, 9:51
Zajmuję się: Gospodarka kom. i mieszk.

Napisano: 29 paź 2019, 13:09

Agnieszka Jańczak pisze:
29 paź 2019, 13:02
Witam mam takie pytanie. Pan, któremu przyznano dodatek mieszkaniowy ma zaległości za trzy pełne okresy płatności i w związku z tym wstrzymałam decyzją wypłatę dodatku mieszkaniowego na podstawie art.7 ust. 11, Wstrzymanie wypłaty dodatku od dnia 01.11.2019 r., po otrzymaniu decyzji wstrzymującej, lokator uregulował wszystkie zaległości, i teraz pytanie: Jak odwiesić? kolejna decyzja? czy nic nie robimy i tylko wypłacamy dodatek mieszkaniowy?
ja wydaję decyzję o wznowieniu wypłaty dodatku mieszkaniowego i wypłacam dodatek za okres w ktorym byl wstrzymany..co do okresów zaległości...to maja byc dwa pelne miesiące...zarzadca informuje mnie o zaległosciach wysylam zawiadomienie o wszczeciu postepowania i wtedy wstrzymuje jesli nie sa uregulowane...odwołanie w sko bylo...co do wszczecia postepowania:)
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x