bzdura, skoro pani 1 września wraca do pracy to wychowawczy się nie należy, powinna pani zgłosić w swoim OPS przed 01.09.2015 że wraca Pani do pracybxbxbx pisze:nie zabiorado X bedzie sie nalezec, ewentualnie od listopada przy nowym wniosku
chodzilo mi o sam zasilek , uzysk bedzie dopiero za pazdziernik a uchylenie od....... no wlasnie nie ma od kiedyanetag pisze:bzdura, skoro pani 1 września wraca do pracy to wychowawczy się nie należy, powinna pani zgłosić w swoim OPS przed 01.09.2015 że wraca Pani do pracybxbxbx pisze:nie zabiorado X bedzie sie nalezec, ewentualnie od listopada przy nowym wniosku
No pyta Pani ewidentnie o dodatek wychowawczy wiec odpiwadam, że wychowawczy nie a zasiłek rodzinny tak jak wyżej pisano TAK do końca października, jeżeli dochód z tytułu powrotu do pracy przekroczy obowiązujące kryterium.MATKA B pisze:ja dziekuje Bylam w mopisie i Pani chciala dochod za październ ale wychowawczy musialam napisaac żeby wstrzymali od wrzesnia Czy ja mia;labym wg was prawo do wychowawczego za wrz43sień ?