wychowawczy - Elmer, Tom, Kb, Ewalu i inni - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 16 lut 2016, 15:12

Iks pisze:No to napisz, że na podstawie art. tego i tego ustawy tej a tej, będą odprowadzane składki olewając to czego nie masz i nie będziesz mieć - czyli zaświadczenia z zus. Kierownik jest debilem i nie wie, że już nie ma zaświadczeń z ZUS? Czy może jest bucem który każe pracownikom robić niemożliwe mając z tego niezły ubaw? A może po prostu jest i bucem i debilem i nie ma pojęcia o przepisach przy tym mobingując nieświadomie pracowników?
Iks a tobie dzis gorzej czy co ? :) za osobe na wychowawczym zadnych skladek +ewa odprowadzac nie bedzie :D
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 16 lut 2016, 15:14

kb pisze:no przeciez ci poradzilam:) jak juz musisz to piszesz ze na podstawie informacji organu emerytlano -rentowego - bo to co dostajesz z empatii to JEST informacja ZUS, na podstawie ktorej ustalasz,ze ta osoba zostala zgloszona do zus...
dzieki :)
niestety wszystko co piszecie jest prawdą ! :)
+ewa

Napisano: 16 lut 2016, 15:15

Aaaa, to jeszcze lepiej :D . To ja totalnie nie wiem po wuj pisać coś o zusie i zaświadczeniach jak to jest dodatek do rodzinnego. :lol: Widzę ZUS i automatycznie myślę o jednej rzeczy przy której do czegoś nam się te patałachy przydają czyli składkach przy SP/SZO. :lol:
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x