WYCIECZKI , BIWAKI W ŚDS

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~ANNA

WYCIECZKI , BIWAKI W ŚDS

Post autor: ~ANNA »

WITAM , JESTEM INSTRUKTOREM TERAPII OD 12 LAT I CO ROKU POJAWIA SIĘ TEN SAM PROBLEM - WYJAZD NA BIWAK , JAKIE MACIE DRODZY TERAPEUCI Z TAKIEGO WYJAZDU GRATYFIKACJE, NP. NADGODZINY CZY JAKAŚ PREMIA
~Izabela

Re: WYCIECZKI , BIWAKI W ŚDS

Post autor: ~Izabela »

Premia za wyjazdy na wycieczki w maksymalnej wysokości dopuszczalnej regulaminem tj 40% podstawy!
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

U nas odbieramy sobie tylko godziny. Zadnych gratyfikacji finansowych nie ma i nie było, a pracuję ponad 10 lat w ŚDS.
~anna

Post autor: ~anna »

witam , a jak są naliczane te nadgodziny. po 8 h pracy , reszta liczy się jako nadgodziny
~Elafela

Post autor: ~Elafela »

A jak są rozliczane spóźnienia, wcześniejsze wyjścia, wyjścia do lekarza, do urzędu skarbowego i podobne?
Isabelle74
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Isabelle74 »

Kadra pracuje 8h na wycieczce. Reszta to wolontariat.
Isabelle74
Isabelle74
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Isabelle74 »

Oczywiście są premie za udział w wycieczce!
Isabelle74
~ Kaśka ŚDS

Post autor: ~ Kaśka ŚDS »

Spóźnienia, wcześniejsze wyjścia wpisuje się w zeszyt. Pod koniec każdego miesiąca sumuje się wszystko , albo odrabiasz te nadgodziny ( np. przy najbliższym wyjeździe), albo wpisujesz 1/2 bądź cały dzień urlopu, w zależności od ilości brakujących godzin.
~pracownik ŚDS

Post autor: ~pracownik ŚDS »

ALE WAM DOBRZE, ŻE MACIE CZAS SIEDZIEĆ PRZED KOMPUTEREM I PRZEGLĄDAĆ FORUM. JA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI NIE MAM, PO PROSTU NIE MAM NA TAKIE RZECZY CZASU W W GODZINACH PRACY. A CO MOI PODOPIECZNI BY POWIEDZIELI ???
FORUM TO TYKLO PO PRACY.
~Izabela

Post autor: ~Izabela »

U nas jest ciągły dostęp do internetu. Szefowa pilnuje by nikt nie nadużywał:)
ODPOWIEDZ