wydajecie wnioski? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 07 mar 2016, 14:26

Ja też nie mam upoważnienia
Ewa 23

Napisano: 07 mar 2016, 14:55

Beata od brata pisze:jak można nie wydawać skoro macie już upoważnienia, to co, wydawać się nie chce, siedzą na tyłkach i wypisują głupoty na portalu, w tym biorą także udział admini, niby tacy najmądrzejsi a robić im się nie chce tylko czas na portalu spędzają, zajadając się pączkami i siorbiąc kawki, do roboty się weźcie lenie
Robotę to ja mam w świadczeniach rodzinnych (wnioski wydaję na bieżąco), a do 500+ zatrudniamy nowe osoby, których jeszcze nie ma, bo nabór trwa. Wypełnienie wniosku jest banalnie proste, szczególnie, jak bez dochodów na drugie i kolejne dzieci składamy. Nie widzę więc potrzeby wydawania wniosków miesiąc wcześniej, tym bardziej, że ustawa i rozporządzenie wchodzą w życie 1 kwietnia i tak rusza realizacja tego programu. Realizacja to nie tylko wypłata świadczenia, ale właśnie cała obsługa - wydawanie i przyjmowanie wniosków.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x