wydana decyzja o zwrocie nienależnie pobranych co dalej ? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 24 sie 2015, 13:14

Witam
dostałam decyzję wydaną przez Marszałka Województwa że Pani ma ustalone nienależnie pobrane świadczenia rodzinne i dodatki ( za 1 miesiąc ) w kwocie 238 zł za okres zasiłkowy 2011/2012 łącznie z ustawowymi odsetkami
I co ja mam teraz zrobić ? Muszę tą decyzję wprowadzić w program i przeliczyć odsetki ?
Niech mi ktoś pomoże ?????????????//
eulalia

Napisano: 26 wrz 2015, 14:26

Też chciałabym wiedzieć. Nikt jeszcze nic nie oddał, a koszty tego ustalania koordynacji b. duże, a ile teczek pozakładanych. A peteici dalej piszą nie mam żadnych dochodów,zgłaszać nie mają zamiaru niczego, a potem jak pytam skąd ten dochód..."no jak to skąd z zagranicy". Mają to gdzieś, decyzje ROPSu też. Rops nakazał zwykłym pismem nam brać oświadczenia pod odpowiedzialnością że nie pracuję zagranicą i nie wiem po co jak Ci co to kiedyś pisali takie oświadczenia i tak wyjeżdżali i żadnych konsekwencji....szkoda gadać.

Kiedyś pytałam w ROPS jak miałam taką decyzję co mam z tym zrobić, to PAn powiedział nic tamta Pani ma zwrócić na wasze konto, a jak się okaże że to ja miałam ją ścigać.... to się pochlastać idzie...........
anilah_29

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x