wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~dfssf

wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.

Post autor: ~dfssf »

Czy mam jako powiadomic wnioskodawcę jak nie zmieszcę się z wydaniem deczyzji w ciągu m-ca?? Zmiesciłabym się bo Pani 29 stycznia 2009 złozyła wniosek ale jak jej wydam deczyje z data lutową to musze wypłacic w lutym? Czy mogę wydac np. 27 lutego a wypłacic 20 marca?Co mam zrobic??
~dfssf

Re: wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.

bardzo prosze o wzór jak mam jakos przedłużyć?
~początkująca

Post autor: ~początkująca »

ZAWIADOMIENIE

Kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w .................... na podstawie art. 36 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks Postępowania Administracyjnego (tekst jednolity: Dz. U z 2000 r. Nr 98, poz. 1071 z późn. zm.) zawiadamia, że wniosek Pana/i złożony w dniu ................... o przyznanie świadczeń rodzinnych na dziecko/i – ................... (ur. ..............) nie zostanie załatwiony w terminie określonym w art. 35 Kodeks Postępowania Administracyjnego, z powodu prowadzenia postępowania wyjaśniającego (

Nowy termin załatwienia sprawy - do dnia .................

Otrzymują:
1/adresat
2/a/a

~dfssf

a jak jestem w Urzedzie to mam napisać Wójt Gminy...czy Urząd Gminy ?
A nowy termin załatwienia sprawy do dnia ....to mam sobie wpisac np. 10 marzec czy 2 m-ce o daty złozenia wniosku, a wniosek złozyła 29 stycznia, więc 29 marzec?
~dfssf

a nr urzedowy też mam nadać?
ODPOWIEDZ