wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.
wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.
Czy mam jako powiadomic wnioskodawcę jak nie zmieszcę się z wydaniem deczyzji w ciągu m-ca?? Zmiesciłabym się bo Pani 29 stycznia 2009 złozyła wniosek ale jak jej wydam deczyje z data lutową to musze wypłacic w lutym? Czy mogę wydac np. 27 lutego a wypłacic 20 marca?Co mam zrobic??
Re: wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana.
bardzo prosze o wzór jak mam jakos przedłużyć?
ZAWIADOMIENIE
Kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w .................... na podstawie art. 36 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks Postępowania Administracyjnego (tekst jednolity: Dz. U z 2000 r. Nr 98, poz. 1071 z późn. zm.) zawiadamia, że wniosek Pana/i złożony w dniu ................... o przyznanie świadczeń rodzinnych na dziecko/i – ................... (ur. ..............) nie zostanie załatwiony w terminie określonym w art. 35 Kodeks Postępowania Administracyjnego, z powodu prowadzenia postępowania wyjaśniającego (
Nowy termin załatwienia sprawy - do dnia .................
Otrzymują:
1/adresat
2/a/a
a jak jestem w Urzedzie to mam napisać Wójt Gminy...czy Urząd Gminy ?
A nowy termin załatwienia sprawy do dnia ....to mam sobie wpisac np. 10 marzec czy 2 m-ce o daty złozenia wniosku, a wniosek złozyła 29 stycznia, więc 29 marzec?
A nowy termin załatwienia sprawy do dnia ....to mam sobie wpisac np. 10 marzec czy 2 m-ce o daty złozenia wniosku, a wniosek złozyła 29 stycznia, więc 29 marzec?
a nr urzedowy też mam nadać?
Oprócz wydanie decyzji- nie zmieszczę sie w miesiącu bo jest sprawa skomplikowana. - Wzory pism przeczytaj również:
dodatkowy urlop
upomnienie , tytuł egzekucyjny
postanowienie
wniosek do prokuratury
postanowienie o wszczęciu postępowania
deczyja uchylajaca prawo do zasiłku pielegnacyjnego w zwiazku z zamieszkaniem w instytucji zapewniającej całodob utrzymanie
wzór decyzji o umorzeniu
Decyzja zmieniająca
pismo anulujące wniosek do starosty i prokuratury ??
zakończenie decyzji z FA- jaka podstawa i uzasadnienie?
Ewidencja Ludności
FA-pismo do komornika.
BEL
Pismo do SKO o stwierdzenie nieważności decyzji
gdy okazuje się że nie jesteśmy OWD
ZAWIESZENIE POSTEPOWANIA EGZEKUCYJNEGO DO WSZYSTKICH!!