wyjaśnienia do sprawozdań - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 16 paź 2016, 13:51

Witam, czy otrzymaliście w piątek ze swoich urzędów wojewódzkich pismo dot. analizy ostatnich sprawozdań? mianowicie, iż % osób pobierających świadczenia na 1 dziecko w Polsce wynosi 37% a w woj. np. podlaskim 44
1.jeżeli różnica z Waszych sprawozdań jest wyższa niż średnia wojewódzka lub niższa niż 30% należy to wyjaśnić
2. drugi pkt. - liczba rodzin pobierających świadczenie (wzięta z października ) i liczba wydanych decyzji przyznających świadczenie - jeżeli różnica pomiędzy liczbą rodzin a liczbą decyzji przyznających jest większa od 20 wyjaśnić dlaczego.
gość3

Napisano: 16 paź 2016, 20:30

Gdzie można znaleźć to sprawozdanie.?wytycznych też nie otrzymałam
Gość

Napisano: 16 paź 2016, 20:34

Przepraszam chodzi mi o spr do 21.X. czytałam na forum za takie jest s nie mogę znalezc
Gość

Napisano: 17 paź 2016, 18:16

sprawozdania wygenerowane z programów to chyba dobre są, może ta średnia krajowa to jakaś zaniżona

Napisano: 19 paź 2016, 9:10

ja też nie wiem o co im chodzi z tymi wyjaśnieniami. Program podaje takie liczby więc je wpisuje, przecież nie będę teraz brała każdego wniosku i liczyła ręcznie. wcześniej nie było żadnych błędów a teraz coś wymyślają. Chyba napiszę im że mają złą średnią ;)
Anka25

Napisano: 19 paź 2016, 9:23

wszyscy mają to sprawozdanie ?
gośść

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x