Od dawna pojawiają się osoby, które nagannym zachowaniem na tym portalu zmieniając nicki sieja ferment i dezinformacje. Wnioskuje, aby właściciel portalu www.ops.pl pod każdym wpisem dodawał z automatu adres IP.
Dziękuję portalowi www.ops.pl za szybką reakcje, zgłoszenie do moderacji, wykluczy, nawiedzonych i nieznających się \"osobników\" do udzielania porad, które maja się jak pieść do nosa
Ha, ha, dobre sobie. Największą rozbieznościa co do porad wykazują sie sami pracownicy opsów, popisując sie swoimi wątplwymi kompetencjami wynikającymi z zatrudniania ich po znajmości bez zadnego wymagania kwalifikacji.
I gdzie masz tą szybką reakcję? Bo na razie , że jesteś samozwańcem od robienia pozornych porządków., czyli takich niewygodnych wpisów.
~m&m ty już wiesz kto co pisze. I ze ten co pisze to pracownik ops. Sama jęczysz że nie wierzysz w to co sie tu pisze bo w necie każdy może wszystko.
No i tradycyjnie twoja wersja że w ops zatrudnieni są po znajomościach. A wszyscy to zdrajcy narodu, działający dla dobra rządu itp. ble ble ble. Weź już się z tymi swoimi koncepcjami .....
Ty jeszcze sama ze sobą dajesz radę?
Mam propozycję ... wiem, bo czytam, że coraz więcej osób ma dość tego całego wszechwiedzącego mmeska. Nie prowadźmy z nią dyskusji to może się w końcu zajmie swoimi sprawami a przede wszystkim swoim niepełnosprawnym.
Jedno to to, ze nie bierzesz pod uwagę złożoności sytuacji, gdzie w jednych przypadkach nie ma się podstaw do pisania nieprawdy, a w drugich, gdzie w gre moze wchodzić zmanipulowanie innych i dla uwiarygodnienia siebie podawac się za kogos innego niż sie jest w rzeczywistości. Tego trzeba sie nauczyc odróżniac, bo niestety w internecie nie da sie zweryfikować. Także moje wierzenie zalezne jest od sytuacji i treści z nimi związanych. i nie da się tego tak uogólnić, jak to robisz dla własnej wygody.
Drugie to to , że oczywistej prawdzie nie da sie zaprzeczyc. A niestety ta prawda znajduje bardzo liczne potwierdzenie w rzeczywistości jak tez w mediach.
Trzecie to daje radę ze sobą, bo nie wyszukuję sobie takich głupich, sztucznych i nadymanych problemów, żeby moja prawda musiała byc najmojsza. A przy okazji mój niepełnosprawny pod moją opieka robi postępy, ze niejeden konował po medycynie mógłby sie ode mnie uczyc leczenia skutków Alzheimera.
\" Jedno to to, ze nie bierzesz pod uwagę złożoności sytuacji, gdzie w jednych przypadkach nie ma się podstaw do pisania nieprawdy, a w drugich, gdzie w gre moze wchodzić zmanipulowanie innych i dla uwiarygodnienia siebie podawac się za kogos innego niż sie jest w rzeczywistości\" - taaa a ty potrafisz to rozróżnić. Weź skończ.
Teraz to nawet lekarze to konowały. Ja nie mogę wszędzie dno i nic więcej. Jedna ~m&m to ósmy cód świata. uzdrawiać nawet potrafi. Drażnisz mnie naprawdę niemiłosiernie.
Kończę z tobą dyskusję bo nie ma ona najmniejszego sensu. I tak ty jesteś naj a reszta bee.
Chyba przez to, że skonczyłeś studia i dochrapałes sie jakiegos stanowiska przesladuje cie mania wyższosci, a wraz nią poczucie własnej nieomylności i wszechwiedzy, która nie może podlegać dyskusji.
I pozostaje ci pozazdroscić wiary w nieomylność i wszechwiedzę w drugich pysznych. A jakich mamy lekarzy najlepiej dowodzi ilość błędów lekarskich, w których brakuje takich, na które ludzie machają ręką, z tego wzgledu, ze sa to sprawy bardzo trudne do udowodnienia.