wykluczyć trutni na tym portalu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 07 gru 2013, 23:12

Od dawna pojawiają się osoby, które nagannym zachowaniem na tym portalu zmieniając nicki sieja ferment i dezinformacje. Wnioskuje, aby właściciel portalu www.ops.pl pod każdym wpisem dodawał z automatu adres IP.
~kartagena

Napisano: 08 gru 2013, 0:34

Radykalny postulat - bliski intencją pracodawców, którzy chcą nieć nieograniczoną kontrolę na pracownikami :)
~pracownik socjalny

Napisano: 08 gru 2013, 2:36

intencjom, pracowniku, intencjom
~klientka

Napisano: 08 gru 2013, 2:56

Intencjom też ;)
~pracownik socjalny

Napisano: 08 gru 2013, 13:41

Dziękuję portalowi www.ops.pl za szybką reakcje, zgłoszenie do moderacji, wykluczy, nawiedzonych i nieznających się \"osobników\" do udzielania porad, które maja się jak pieść do nosa :)
kartagena
Praktykant
Od: 07 gru 2013, 22:27
Zajmuję się:

Napisano: 08 gru 2013, 17:47

Ha, ha, dobre sobie. Największą rozbieznościa co do porad wykazują sie sami pracownicy opsów, popisując sie swoimi wątplwymi kompetencjami wynikającymi z zatrudniania ich po znajmości bez zadnego wymagania kwalifikacji.
I gdzie masz tą szybką reakcję? Bo na razie , że jesteś samozwańcem od robienia pozornych porządków., czyli takich niewygodnych wpisów.
~m&m

Napisano: 08 gru 2013, 21:08

~m&m ty już wiesz kto co pisze. I ze ten co pisze to pracownik ops. Sama jęczysz że nie wierzysz w to co sie tu pisze bo w necie każdy może wszystko.
No i tradycyjnie twoja wersja że w ops zatrudnieni są po znajomościach. A wszyscy to zdrajcy narodu, działający dla dobra rządu itp. ble ble ble. Weź już się z tymi swoimi koncepcjami .....
Ty jeszcze sama ze sobą dajesz radę?

Mam propozycję ... wiem, bo czytam, że coraz więcej osób ma dość tego całego wszechwiedzącego mmeska. Nie prowadźmy z nią dyskusji to może się w końcu zajmie swoimi sprawami a przede wszystkim swoim niepełnosprawnym.
~sipera

Napisano: 09 gru 2013, 10:38

Jedno to to, ze nie bierzesz pod uwagę złożoności sytuacji, gdzie w jednych przypadkach nie ma się podstaw do pisania nieprawdy, a w drugich, gdzie w gre moze wchodzić zmanipulowanie innych i dla uwiarygodnienia siebie podawac się za kogos innego niż sie jest w rzeczywistości. Tego trzeba sie nauczyc odróżniac, bo niestety w internecie nie da sie zweryfikować. Także moje wierzenie zalezne jest od sytuacji i treści z nimi związanych. i nie da się tego tak uogólnić, jak to robisz dla własnej wygody.
Drugie to to , że oczywistej prawdzie nie da sie zaprzeczyc. A niestety ta prawda znajduje bardzo liczne potwierdzenie w rzeczywistości jak tez w mediach.
Trzecie to daje radę ze sobą, bo nie wyszukuję sobie takich głupich, sztucznych i nadymanych problemów, żeby moja prawda musiała byc najmojsza. A przy okazji mój niepełnosprawny pod moją opieka robi postępy, ze niejeden konował po medycynie mógłby sie ode mnie uczyc leczenia skutków Alzheimera.
~m&m

Napisano: 09 gru 2013, 10:56

\" Jedno to to, ze nie bierzesz pod uwagę złożoności sytuacji, gdzie w jednych przypadkach nie ma się podstaw do pisania nieprawdy, a w drugich, gdzie w gre moze wchodzić zmanipulowanie innych i dla uwiarygodnienia siebie podawac się za kogos innego niż sie jest w rzeczywistości\" - taaa a ty potrafisz to rozróżnić. Weź skończ.
Teraz to nawet lekarze to konowały. Ja nie mogę wszędzie dno i nic więcej. Jedna ~m&m to ósmy cód świata. uzdrawiać nawet potrafi. Drażnisz mnie naprawdę niemiłosiernie.
Kończę z tobą dyskusję bo nie ma ona najmniejszego sensu. I tak ty jesteś naj a reszta bee.

~sipera

Napisano: 09 gru 2013, 11:15

Chyba przez to, że skonczyłeś studia i dochrapałes sie jakiegos stanowiska przesladuje cie mania wyższosci, a wraz nią poczucie własnej nieomylności i wszechwiedzy, która nie może podlegać dyskusji.
I pozostaje ci pozazdroscić wiary w nieomylność i wszechwiedzę w drugich pysznych. A jakich mamy lekarzy najlepiej dowodzi ilość błędów lekarskich, w których brakuje takich, na które ludzie machają ręką, z tego wzgledu, ze sa to sprawy bardzo trudne do udowodnienia.
~m&m

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x