wynagrodzenie - Wzory pism

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 17 mar 2010, 12:19

i słusznie niech szukają głupiego do roboty
~)))

Napisano: 17 mar 2010, 13:43

No to ja wam powiem że mam ok. 600 rodzin na ŚR i do tego FA i jestem sama. Wesoło nie
~11111111

Napisano: 17 mar 2010, 15:09

ale pewnie dozbrze ci płacą za postępowanie wobec dłużników powinien byc dodatek ja tego jeszcze nie robie ale mnie to przeraża ta cała egzekucja tyutuły wykonawcze to robota dla prawników....
~Nika

Napisano: 06 kwie 2010, 17:14

Ja mam 2500 brutto. Mam śr- ok. 400 wniosków, i fa- ok30 wniosków. Ale i tak jest przy tym roboty co nie miara. A to postępowanie to koszmar.
~Hela

Napisano: 06 kwie 2010, 17:18

Dodam więc przy tym ,że czekam na jakąś podwyżkę , bo przy takiej robocie i przy tym co się dzieje na świecie to marne pieniądze oferują. A już zarabiać mniej sobie nie wyobrażam i nie rozumiem waszych kierowników , czemu Wam żałują tych pieniędzy za taką pracę...przecież nie dają ich z własnej kieszeni i nie sądzę by chcieli tyle zarabiać i tyle robić co Wy.
~Hela

Napisano: 07 kwie 2010, 10:24

U nas do funduszu przjęta zostala Pani i prowadzi sama . my zajmujemy się na szczęście tylko świadczeniami. Prowadząc to i to ,to można świra dostać
~-v-

Napisano: 08 kwie 2010, 15:51

Ja mam0k0ło 750 rodzin pobierających świadczenia rodzinne i opiekuńcze, do tego prowadzę fundusz alimentacyjny, całe postępowanie z dłużnikami alimentacyjnymi, wszystkie sprawozdania ŚR i FA itp itd i dostaję 2137 brutto wynagrodzenia.
Uważam że to mało ale co pójdę do kierownika i wspomnę o podwyżce to odrazu mam odpowiedź za mało jest pieniedzy z 3%.
~Mirka

Napisano: 09 kwie 2010, 13:35

ja mam dokladnie tyle samo roboty co Mirka i mam 1480 brutto, to jest normalne poniżanie człowieka.
~WW

Napisano: 22 kwie 2010, 10:02

ok. 50 dłużników, ok. 25 wniosków wierzycielek i sekretariat - 2.000 brutto
~abc

Napisano: 23 kwie 2010, 9:50

ja mam ok 480 rodzin na śr i ok 25 rodzin na fa ! prowadze postepowanie wobec ok 30 dłużników! mam 1620 zł. brutto ! oprócz tego mam jeszcze bank żywności ! a od września najprawdopodobniej dostane stypendia! nie jestem pracownikiem socjalnym, nie dostaje żadnych dodatkowych pieniędzy za fundusz czy coś innego ! zarabiam grosze w porównaniu do odpowiedzialności i pracy jaką muszę wykonać ! kierownik wogole nie zna się na śr i fa więc jestem sama ! wszystko musze wiedzieć i nikt nie jest w stanie mnie zasapić ! no i zaczynam się rozglądać za inną praca bo można po prostu oszaleć!
~Asik

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x