ale pewnie dozbrze ci płacą za postępowanie wobec dłużników powinien byc dodatek ja tego jeszcze nie robie ale mnie to przeraża ta cała egzekucja tyutuły wykonawcze to robota dla prawników....
Dodam więc przy tym ,że czekam na jakąś podwyżkę , bo przy takiej robocie i przy tym co się dzieje na świecie to marne pieniądze oferują. A już zarabiać mniej sobie nie wyobrażam i nie rozumiem waszych kierowników , czemu Wam żałują tych pieniędzy za taką pracę...przecież nie dają ich z własnej kieszeni i nie sądzę by chcieli tyle zarabiać i tyle robić co Wy.
Ja mam0k0ło 750 rodzin pobierających świadczenia rodzinne i opiekuńcze, do tego prowadzę fundusz alimentacyjny, całe postępowanie z dłużnikami alimentacyjnymi, wszystkie sprawozdania ŚR i FA itp itd i dostaję 2137 brutto wynagrodzenia.
Uważam że to mało ale co pójdę do kierownika i wspomnę o podwyżce to odrazu mam odpowiedź za mało jest pieniedzy z 3%.
ja mam ok 480 rodzin na śr i ok 25 rodzin na fa ! prowadze postepowanie wobec ok 30 dłużników! mam 1620 zł. brutto ! oprócz tego mam jeszcze bank żywności ! a od września najprawdopodobniej dostane stypendia! nie jestem pracownikiem socjalnym, nie dostaje żadnych dodatkowych pieniędzy za fundusz czy coś innego ! zarabiam grosze w porównaniu do odpowiedzialności i pracy jaką muszę wykonać ! kierownik wogole nie zna się na śr i fa więc jestem sama ! wszystko musze wiedzieć i nikt nie jest w stanie mnie zasapić ! no i zaczynam się rozglądać za inną praca bo można po prostu oszaleć!