No ok ale skoro ja decyzje wydałam prawidłowo zgodnie z wola wnioskodawcy to jak ja mam teraz zrobci uchylenie, NP i zwrot? wczesniej na tym forum był podobny wpis o dodatku wychowawczym- taka sama sytuacja i ktos radził zeby poprostu bez wydawania decyzji pobrac naleznosc głowna oraz odsetki tylko czy tak mozna?gasiak pisze:trzeba sprawdzać decyzje z planem wypłat
mi też np na decyzji nie wyszło, a na planie wypłat był rrs nie na przyszły wrzesień tylko obecny
albo na decyzji nie wyszedł dodatek na wielodzietność a w planie wypłat był
Bardzo dobre pytanie....to nie pierwsza "niespodzianka" dzieja mi sie tez inne cuda głownie z nr kont wnioskodawców.gasiak pisze:ale jak program mógł na dojazd 6 letniemu dziecku przyznać ...
Tez tak mysle...tylko nie bardzo wiem jak to teraz pobrać od kobiety zeby miało ręce i nogi.gasiak pisze:w sumie nie miałam jeszcze takiej sytuacji, że program przyznał i nie wychwyciłam tego
zawsze sprawdzam listy wypłat, oprócz decyzji
moim zdaniem na pewno to nie jest błąd strony, ani nienależnie pobrane skoro nie wnioskowała o to strona
Nie doczytałam wczesniejszego wpisugasiak pisze:ale decyzja jest ok tylko w programie przyznało ten dodatek ? tak ?
czyli nie ma nienależnie pobranego tylko źle wypłacone ?
niech wpłaci a Ty zrób notatkę służbową z zaistniałej sytuacji
bo nawet jak wydasz decyzję o np i zwrocie a ona się odwoła jednak to uchylą moim zdaniem