Wypłaty w krateczkę. - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 lis 2016, 12:02

ROPS dał za kwiecień 2016, a potem od czerwca do końca okresu. Zrobiłem swoją decyzję za maj i teraz robię bez wniosku decyzję ROPS. System nie widzi niestety, że zostało już przyznane świadczenie za maj (decyzja nasza zatwierdzona) i przyznaje również maj z ROPSu. Wywalacie w takich razach z palca te miesiące i zatwierdzacie mimo niezgodności planu wypłat?? Cholery już dostaję z tymi wypłatami "kratkowymi", miesiąc my, miesiąc ROPS :(
Bazyllo

Napisano: 03 lis 2016, 10:04

Nie wiem za bardzo w czym problem? Przecież płacisz i tak TY wszystko, czy to decyzją MOPS czy swoją!
miła
Referent
Od: 23 mar 2016, 10:02
Zajmuję się:

Napisano: 03 lis 2016, 10:41

Ale w systemie mam mieć wprowadzone obydwie decyzje. Jedną na kwiecień oraz czerwiec do nadal - ROPSu. Drugą, za maj, swoją. Chodzi mi o technikalia, a nie o merytoryczną stronę zagadnienia, bo wiem, że to OPS jest realizatorem.
Bazyllo

Napisano: 03 lis 2016, 12:33

Wprowadzając dec. z ROPS wprowadź świadczenia na dziecko dwukrotnie. Tzn. dodaj świadczenie od 01.04.2016 do 30.04.2016, zrób plan wypłat itd., a później jeszcze raz dodaj świadczenie na to samo dziecko tylko od 01.06.2016 do... i też stwórz plan wypłat itd.
pilotka

Napisano: 03 lis 2016, 15:27

A można już tak? Kiedyś próbowałem i nie chciało mi wygenerować w dwóch pozycjach realizacji dla tego samego dziecka :( Dlatego teraz zrobiłem od kwietnia i po prostu wywaliłem maj z palca, a potem zatwierdziłem z niegodnym sumarycznie planem wypłat :)
Bazyllo

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x