wyrok rozwodowy kopia
wyrok rozwodowy kopia
Czy też dostarczają wam kopie wyroku potwierdzone za zgodność z oryginałem przez sekretarza sądowegoi nie chcą zostawić tylko dają do kserowania? Czy można mieć w dokumentach ksero kopii? Przecież za zgodność z oryginałem nie możemy tego potwierdzić.
Re: wyrok rozwodowy kopia
potwierdzoną kopię jeszcze raz potwierdzić za zgodność z oryginałem- tak należy robić
Re: wyrok rozwodowy kopia
Data wpływu to odrębna sprawa. Ale właśnie czy można potwierdzić kopię potwierdzoną za zgodność z oryginałem przez sekretarza sądowego.
Zgodnie z Rozporządzeniem wymagany jest odpis prawomocnego orzeczenia sądu orzekającego rozwód lub separację. Odpis - rozumiem, że to właśnie kopia wyroku potwierdzona za zgodność z oryginałem przez sekretarza sądowego. Zgodnie z paragrafem 5 ust. 1 Rozporządzenia ten dokument może być składany jako kopia potwierdzona za zgodność przez organ właściwy. Czyli, wszystko byłoby w porządku?
Zgodnie z Rozporządzeniem wymagany jest odpis prawomocnego orzeczenia sądu orzekającego rozwód lub separację. Odpis - rozumiem, że to właśnie kopia wyroku potwierdzona za zgodność z oryginałem przez sekretarza sądowego. Zgodnie z paragrafem 5 ust. 1 Rozporządzenia ten dokument może być składany jako kopia potwierdzona za zgodność przez organ właściwy. Czyli, wszystko byłoby w porządku?
Oprócz wyrok rozwodowy kopia - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
rodzina pachworkowa-jaki skład???może pomożecie
jak wprowadzić decyzje z SKO- izyda?
sygnity
dostęp do rynku pracy
wniosek elektroniczny pomocy
olewusy z ezara!!!!!!!!!!!!!
Bocianprzyniosl dziecko w lipcu
sprawozdanie 500
BARDZO PROSZĘ
dochód ze sprzedaży mieszkania i kupno mieszkania w roku nas
jak wprowadzić decyzję z sko- izyda? POMOCY
Zmiana miejsca zamieszkania