Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP na
Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP na
Wnuczek opiekujący się Babcią do tej pory zostaje od 1.05. kierowany na staż dla bezrobotnych. Zarejestrowany od lipca ubr by mieć prawo do ubezp.zdrowotnego. CZy po podjęciu stażu wraz z rezygnacją z opieki będzie przysługiwało mu wyrównanie zasiłku dla opiekuna za okres sprawowania opieki do 30.04.2014?
Re: Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP
czy duzo macie świadczeń przyznanych na wnuków w związku z opieka nad tymi babciami?
Burda
tak
Ona
niestety tak
tak
Ona
niestety tak
Elmer czy wykluczałeś/ łaś osoby w pierwszym st pniu zobowiązane do alimentacji tylko na podstawie np orzeczeń o znacznym stopniu ? bo ja mam kilka przypadków gdzie dzieci babci pisały oświadczenie że nie mogą zrezygnować z pracy ponieważ sa jedynymi żywicielami rodziny i dlatego wnuk składał a teraz to nie wiem czy dobrze zrobiłam że przyznawałam to świadczenie w ogóle to załamuje mnie ta ustawa
(

Elmer czy wykluczałeś/ łaś osoby w pierwszym st pniu zobowiązane do alimentacji tylko na podstawie np orzeczeń o znacznym stopniu ?
NIE
o ja mam kilka przypadków gdzie dzieci babci pisały oświadczenie że nie mogą zrezygnować z pracy ponieważ sa jedynymi żywicielami rodziny i dlatego wnuk składał a teraz to nie wiem czy dobrze zrobiłam że przyznawałam to świadczenie w ogóle to załamuje mnie ta ustawa
Mam i chyba każdy ma.
NIE
o ja mam kilka przypadków gdzie dzieci babci pisały oświadczenie że nie mogą zrezygnować z pracy ponieważ sa jedynymi żywicielami rodziny i dlatego wnuk składał a teraz to nie wiem czy dobrze zrobiłam że przyznawałam to świadczenie w ogóle to załamuje mnie ta ustawa
Mam i chyba każdy ma.
nio to dobrze że nie jestem jedyna
uśmiechnęłam się wreszcie dzisiaj 

Oprócz Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP na - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zdo
pomocy
czy została opublikowana ustawa o ustaleniu i wypłacie zasił
ZDO - ogłoszony
dalej-ciemna
Proszę wyjaśnijcie mi
świadczenia rodzinne
ZDO mama dostala zn. st. czy moge skladac...
...a mi wyrownacie .....
...a mi wyrownacie .....
Wygaszenie decyzji o swiadczeniu pielegnacyjnym
proszę mądre głowy o opinie
czy macie link
z wychowawczego na chorobowy jakie dokumenty?
CZY SIĘ NALEŻY SZO
zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów