wysłane upopmnienie i zwrot.. - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 06 maja 2015, 10:43

wysłałam do dłużnika upomnienie na adres zakładu karnego - otrzymała zwrot listu z adnotacją przebywa w areszcie śledczym w Poznaniu....

chcę zapytać o techniczne rozwiązanie sprawy: muszę mu wysłać na nowy adres aresztu śledczego, wydrukowuję upomnienie to które wydałam i czy coś zmieniacie w danych adresowych czy tylko jakaś notatka i kierujecie na nowy adres by skutecznie doręczyć????

chodzi mi o to że nie wystawiam nowego upomnienia tylko musze je przekierować na nowy adres i chcę aby zwrotka była tożsama z upomnieniem..
apilaw
Referent
Od: 16 kwie 2014, 11:49
Zajmuję się:

Napisano: 06 maja 2015, 11:32

PROSZĘ O PORADĘ ... ROZJASNIENIE UMYSŁU!
apilaw
Referent
Od: 16 kwie 2014, 11:49
Zajmuję się:

Napisano: 06 maja 2015, 13:24

W podobnym przypadku, gdy miałem zwrot upomnienia z ZK i podany na zwrotce adres aresztu, w którym ów dłużnik przebywa wyciągałem z koperty upomnienie i na nowo zaadresowanej kopercie wysyłałem do aresztu śledczego, gdzie dłużnik odbierał owe upomnienie. Ewentualnie jakieś pisemko można by do tego upomnienia dołączyć, że w związku z informacją iż dłużnik aktualnie przebywa w tym areszcie kieruje się to upomnienia na adres aresztu śledczego. Pozdrawiam
KyNyO

Napisano: 13 maja 2015, 10:37

mam podobny problem tylko co z adresem na upomnieniu bo ma wpisane inne a na inny zostanie wysłane czy to nie błą czy musze wydrukowac ponownie upomnieni z nowym adresem
doraaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x