wystąpienie - nr konta PILNE
wystąpienie - nr konta PILNE
Pytanie - zakładacie nowe nr kont, czy zostajecie przy starych? Moja księgowa twierdzi, że to jest zbędne, ale dla mnie byłoby czytelniejsze ( w tym roku już mi mieszała przy sprawozdaniu - wypłaty w tym roku, ale wnioski z poprzedniego roku).
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: wystąpienie - nr konta PILNE
my zostajemy przy jednym
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
my też zostaliśmy przy jednym, podpiszemy aneks dopiero jak się rozliczymy ubiegły rok
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
u nas tez stary nr zostaje. Moim zdaniem aneks można podpisać wcześniej niż przed rozliczeniem środków natomiast fizyczne przekazanie nowych środków zostanie dokonane dopiero po rozliczeniu i przekazaniu pozostałych środków z 2016 roku z rachunku.
Artur
Artur
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
Przeczytaj zasady. Aneksu nie można podpisać wcześniej niż po rozliczeniu środków za rok 2016 czyli po 15 kwietnia (przy założeniu- jedno konto)Artur pisze:u nas tez stary nr zostaje. Moim zdaniem aneks można podpisać wcześniej niż przed rozliczeniem środków natomiast fizyczne przekazanie nowych środków zostanie dokonane dopiero po rozliczeniu i przekazaniu pozostałych środków z 2016 roku z rachunku.
Artur
Oprócz wystąpienie - nr konta PILNE - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Moduł II zaświadczenie a koniec terminu umowy
Obszar D
aneksy AS
"kara" za zerwanie umowy??
Moduł II
promocja AS
D - dofinansowanie czy refundacja
Dofinansowanie C4
wydatek strukturalny
obszar A zad 1