Wystarczy ????????????????????????? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 11 lip 2014, 9:45

Wniosek wierzycielki poparty zaświadczeniem komornika o wstrzymanie wypłaty św z FA wystarczy w podstawie art 19 ust 1 i 155 kpa Czy jeszcze inny art ? dzieki
JURKOWICZ

Napisano: 11 lip 2014, 10:39

HEJ !!!!!!! potwierdzcuie prosze tylko
JURKOWICZ

Napisano: 11 lip 2014, 10:51

jesli masz zgodę strony to wystarczy
kimi

Napisano: 11 lip 2014, 10:58

dzieki serdeczne
JURKOWICZ

Napisano: 11 lip 2014, 11:18

jeżeli chodzi o WSTRZYMANIE WYPŁATY to nie nie wystarczy-dlatego,ze wsztrymac wypłate mozesz tylko w przypadkach wskazanych w ustawie i w żadnym innym a juz na pewnio nigdy na wniosek strony.
Jeżeli natomiast chodzi o UCHYLENIE decyzji przyznającej prawo do FA to tak wystarczy.
Wstrzymanie wypłaty a uchylenie decyzji to dwie zupełnie inne sprawy.
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 11 lip 2014, 11:24

kotbehemot pisze:jeżeli chodzi o WSTRZYMANIE WYPŁATY to nie nie wystarczy-dlatego,ze wsztrymac wypłate mozesz tylko w przypadkach wskazanych w ustawie i w żadnym innym a juz na pewnio nigdy na wniosek strony.
Jeżeli natomiast chodzi o UCHYLENIE decyzji przyznającej prawo do FA to tak wystarczy.
Wstrzymanie wypłaty a uchylenie decyzji to dwie zupełnie inne sprawy.
własnie tak, popieram, pisałam w poprzednim poście o tym ale widze ktoś tylko zmienia nazwę uzytkownika i nie słucha :lol:
kalina

Napisano: 11 lip 2014, 11:59

kalinko mogę cię zapewnić, że czytalam w moim poście toje wypowiedzi, i dalej nie wiem co mialaś na myśli. ten temat jest innej osoby.
Kocie bohemocie powiedz mi jak postąpić w przypadku gdy osoba wnosi o wstzrymanie wypłaty w związku z nowym wyrokiem i zawieszonym postępowaniem egzekucyjnym u komornika, nie spelnia przesłanek zawartych w art. 21 ustawy
jaga72

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x