W pomoście jest taka funkcja przy sprawozdaniu, że można wyszukać co się kryje (tj, jakie osoby- nazwiska przy danym dziale jakiegoś sprawozdania), np. jest podana data ostatnio generowanego sprawozdania i jest podana funkcja wyszukaj i tam do wyboru, np. dział 2B wiersz 16 itd... Chciałam skorzystać z tego, żeby dowiedzieć się jakie osoby kryją pod danym działem i wierszem w sprawozdaniu, że znaleźć pewną zależność i naprawić błąd. Problem w tym, że daję np. wyszukaj dział 2B wiersz 16 czy jakikolwiek inny, a pomost-wyszukiwarka wraca mi cały czas do działu 2A wiersz 10 i nie wyszukuje tego co ma zadane. Czemu tak się dzieje? Aktualizacja nowa wgrana.
bo tam można utworzyć zgłoszenie i widzieć co się z nim dzieje, a jak nie jest podejmowane to zapala się czerwona lampka i jest alert u nas w firmie, więc jest to pewna ścieżka.
w dalszej kolejności polecamy e-mail
a dopiero w ostatecznosci telefon, gdyż jak wiadomo w okresach sprawozdawczych może byc czasem zajęty, jak ludzie dzwonią i czasem długo rozmawiają.
Zawsze można też napisać na naszym forum bo tam na bieżąco są odpowiedzi (tu siłą rzeczy zagląda się rzadziej).
Także bardzo uprzejmie proszę o skorzystanie z podanych wskazówek.
pozdrawiam