wyznaczenie organu właściwego dla wójta przez SKO - Dobry Start (300+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 paź 2020, 9:34

Dzień dobry.
SKO wyznaczyło Wójta naszej gminy do załatwienia sprawy dotyczącej ustalenia prawa do świadczenia Dobry start Wójta innej gminy.
Rozpatrzyliśmy wniosek. Wypłaciliśmy pieniądze. :? Okazuje się, że to nie my powinniśmy wypłacić tylko organ odpowiedni ze względu na miejsce zamieszkania. :? Co powinniśmy w tej sytuacji zrobić??? Czy ktoś z Państwa miał podobny problem?
KatarzynaZabka
Stażysta
Od: 04 lut 2020, 15:57
Zajmuję się: świadczenia wychowawcze, dobry start, KDR, zaświadczenia czyste powietrze, dodatek osłonowy

Napisano: 15 paź 2020, 7:55

trudno jest to tylko jednorazowa wypłata. Ja bym sie w to nie bawiła i zostawiła tak jak jest. Notatkę służbową jedynie
megi14-14
Starszy referent
Od: 19 sie 2019, 13:18
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny

Napisano: 16 paź 2020, 9:59

Witam serdecznie!
Sytuacja podobna, tylko kasa jeszcze nie została wypłacona.Nie wiem co dalej z tym zrobić? Jak powiadomić gminę wypłacającą świadczenie?
ewiw
Praktykant
Od: 16 paź 2020, 9:55
Zajmuję się: dobry start, 500+

Napisano: 16 paź 2020, 10:42

Sytuacja podobna, tylko kasa jeszcze nie została wypłacona.Nie wiem co dalej z tym zrobić? Jak powiadomić gminę wypłacającą świadczenie?
Jeżeli wyznaczono was do załatwienia sprawy wójta/burmistrza gminy X i wystawiliście informację to tą informację musicie przesłać do gminy X i oni wtedy będą wiedzieć żeby wypłacić to świadczenie.
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x