Witam,
podzieliłby się ktoś wzorem decyzji lub samego uzasadnienia ws. pozostawienia wniosku bez rozpatrzenia?
A dokładniej w mojej sprawie chodzi o to, że Pani nie przedłożyła wyroku sądu odbierającego jej dziecko.
Dziękuję z góry i pozdrawiam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
I po tej notce nic nie wystawiać, nie dawać info żadnego, tylko notkę do każdego wniosku wpiąć?
To łącznie 5 wniosków od tej Pani, każdy miał przedłużony termin załatwienia sprawy postanowieniem bo mówiła że doniesie i nic nie wyszło jej bo pogubiła.
A co gdy będzie chciała jakiś roszczeń odwołań?
(brak było czegokolwiek z sądu o zabraniu jej dziecka do rodziny zastępczej a teraz tylko na urlop dziecko wróciło do niej)
Nie wiem, w piśmie (jeśli robisz) możesz się powołać na art. 24a, decyzji to za bardzo nie wiem o co oprzeć i czy jej wydawanie w tym wypadku jest sensowne. Bo niby odwołanie, ale znowu od czego - problemy sobie robicie. Po to jest pouczenie i art. 24a, żeby nie robić w takich sprawach decyzji.