wzór deczyji o umorzeniu postepowania dłuznika bo juz jedna deczyja została wydana

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~Stara Irka

Re: wzór deczyji o umorzeniu postepowania dłuznika bo juz jedna deczyja została wydana

Post autor: ~Stara Irka »

ja nawet postępowania nie wszczynam bo to jest bezpodstawne (nie sądzi się 2 razy w tej samej sprawie)
~Sylwia

Re: wzór deczyji o umorzeniu postepowania dłuznika bo juz jedna deczyja została wydana

Post autor: ~Sylwia »

Ja wydaje, po tym jak stanie się ostateczna składam wniosek o ściganie - prokuratura umarza -sprawa zakończona. w kolejnym okresie znowu to samo.
~Monia

Post autor: ~Monia »

Ja robie w każdym okresie. Miałam ostatnio kontrolę i było dobrze.
~Magda191612

Post autor: ~Magda191612 »

to jak możesz to wrzuć wzór umorzenia...proszę!
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

Sylwia a jak ja otrzymałam informację z Sądu, że dłużnik otrzymał wyrok i nadal uchyla się od płacenia to wydaję kolejną decyzję o uchylaniu?
ania
~koooooooooooooooooooooooooora

Post autor: ~koooooooooooooooooooooooooora »

no właśnie umarzać postępowanie czy wydawać kolejną decyzję?
ODPOWIEDZ