Wzory Decyzji 500+
-
- Praktykant
- Zajmuję się: sw
- Kontakt:
Re: Wzory Decyzji 500+ zmiana składu rodziny
Pani dostarczyła do ośrodka akt zgonu męża z 15.10.2017r. Od kiedy zmiana składu rodziny od października czy od listopada?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: fa
- Kontakt:
Re: Wzór Decyzji 500+ - po zmianie podstawy prawnej po 5.10
takPola1 pisze:zmienia się ustawa z dnia 11 lutego 2016r. o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci (Dz. U. z 2017r., poz. 1851)? dobrze rozumiem?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS. SW, SR
- Kontakt:
Re: Wzory Decyzji 500+ uzysk dochodu i przekroczenie
prosze o wzor decyzji zmieniajacej z powodu przekroczenia dochodu na pierwsze i jedyne dziecko. dopiero zaczynam robic 500 i potrzebuje pomocy.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze
- Kontakt:
podstawa prawna decyzji - gdzie szukać
Pracuję w świadczeniach od niedawna. Proszę napiszcie mi bo tego nie wiem, jak jest zmiana ustawy, gdzie szukacie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS. SW, SR
- Kontakt:
nienależnie pobrane swiadczenie 500
Nienależnie pobrane poprosze o decyzje . prosze prosze prosze!!! podjecie pracy przyniosla zaswiadczenie za pozno i musi zwrocic jedno 500 zl na pierwsze dziecko
-
- Praktykant
- Zajmuję się: 500+
- Kontakt:
Wniosek o rozłoęnie na raty- Wzory Decyzji
Wniosek o rozłożenie na raty nienależnie pobranego świadczenia. Proszę o wzór decyzji. 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: 500+, kierowanie dzieci do placówek, świadczenie dla posiadaczy Karty Polaka, windykacja, cudzoziemcy, repatrianci
- Kontakt:
Wzory Decyzji 500+ PCPR placówki opiekuńczo - wychowawcze
Wzór decyzji na 500+ dla placówek opiekuńczo - wychowawczych typu rodzinnego - PCPR, pomoże ktoś ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Opieką bezdomnych zwierząt.
- Kontakt:
Re: Wzory Decyzji 500+ PCPR placówki opiekuńczo - wychowawcz
Świadczenia nadal przysługują dla nowych rodzin? Jestem bardzo ciekawy ponieważ zainteresowałem się tematem. Pogłoski chodzą na temat 1000+administracja92 pisze:Wzór decyzji na 500+ dla placówek opiekuńczo - wychowawczych typu rodzinnego - PCPR, pomoże ktoś ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: 500+, kierowanie dzieci do placówek, świadczenie dla posiadaczy Karty Polaka, windykacja, cudzoziemcy, repatrianci
- Kontakt:
Re: Wzory Decyzji 500+ PCPR placówki opiekuńczo - wychowawcz
Tak. Zgodnie z ustawą o pieczy .geronigdas pisze:Świadczenia nadal przysługują dla nowych rodzin? Jestem bardzo ciekawy ponieważ zainteresowałem się tematem. Pogłoski chodzą na temat 1000+administracja92 pisze:Wzór decyzji na 500+ dla placówek opiekuńczo - wychowawczych typu rodzinnego - PCPR, pomoże ktoś ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: świadczenia wychowawcze
- Kontakt:
Re: Wzory Decyzji 500+
Dzień dobry,
zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Matka miała przyznane ŚW na dwoje dzieci, niedawno złożyła wniosek z prośba o wstrzymanie świadczenia na jedno dziecko , w związku ze zmiana miejsca zamieszkania dziecka, dziecko zamieszkuje u ojca. Jaka decyzja ???
zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Matka miała przyznane ŚW na dwoje dzieci, niedawno złożyła wniosek z prośba o wstrzymanie świadczenia na jedno dziecko , w związku ze zmiana miejsca zamieszkania dziecka, dziecko zamieszkuje u ojca. Jaka decyzja ???
Oprócz Wzory Decyzji 500+ - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
dochód utracony
sprawozdanie do 7 maja
Czy jest to dochod utracony?
jak obliczyć okres przznania świadczenia wychowawczego na dz
Panie Tomku czy dobrze myśle;-)
praca w Rosji
co to oznacza
Pan Tomek Sygnity
ROPS - CO WYSYŁACIE?
sprawozdanie w groszach
dochód uzyskany pomocy??