Wzory Decyzji 500+

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
pagap
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Wzory Decyzji 500+

Post autor: pagap »

pagap pisze:A wydawał kros decyzje z opieka naprzemienna???

proszę udostępnijcie :)
pagap
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

nikt nie wydawał decyzji z opieką naprzemienną :( albo jakieśwskazówki
lesio

Post autor: lesio »

viewtopic.php?f=61&t=207211008 jest na pierwszej stronie
pagap
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Ma ktoś może z Was wzór decyzji uchylającej na podstawie art. 155 KPA (decyzja źle wydana z winy urzędnika, kobieta nie powinna w ogóle dostać świadczenia i teraz ma zwrot 1500 napisze oświadczenie, że wyraża zgodę na zmianę decyzji)
pinset
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: pinset »

Takie coś :)
Załączniki
wzór decyzja-nienależnie wypłacone.doc
(27.5 KiB) Pobrany 999 razy
pinset
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: pinset »

Mi pani przyszła i w jeden dzień podpisała odbiór wezwania o wszczęciu postępowania adm., zgodę na zwrot i wpłaciła w kasie, kwitek (kopia) do akt.
Secret

Post autor: Secret »

]
pagap pisze:ja miałam, bo przyszła babka powiedziała żemąż przebywa za granicą, a we wisoku tego nie zaznaczyła, oczywiście napisała wyjaśnienie, ja wznowiłam postępowanie, zrobiłam decyzję uchylającą i pieniążki zwróciła
Czesc, czy jesli juz wydałaz decyzje to nie powinnac zgodnie z Ustawa wysłac najpierw zapytania o koorodynację? a jesli im sie nalezy/należało? Ty tego nie wiesz to ROPS ma to ocenić chyba... pozdrawiam
Secret

Post autor: Secret »

pagap pisze:nikt nie wydawał decyzji z opieką naprzemienną :( albo jakieśwskazówki
dopiero jestem w trakcie jej przygotowania , musisz wypisac dokładnie za jakie okresy (ile dni) wypłacasz. pozdr.
Iza1
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iza1 »

Dzięki przyda się :)
tania myjnia, chururgia zębowa dla każdego, www.atksiegowi.pl, książki do nauki języków, Marszałek geodeta z Radomia
Benek

Wzór decyzji o rozłożeniu na raty, odroczeniu lub umorzeniun

Post autor: Benek »

Czy jest ktoś w posiadaniu wzorów decyzji o rozłożeniu na raty, odroczeniu lub umorzeniunienależnie pobranego świadczenia wychowawczego.

Z góry bardzo dziękuję za odzew.
ODPOWIEDZ