wzory informacji i decyzji - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 11 mar 2022, 14:05

srpts pisze:
10 mar 2022, 13:24
Ja też pracuję na Sygnity. Jak ustawić sobie, żeby z automatu wysyłało taką samą informację jak mamy w systemie na maila? Gdzie to można zmodyfikować ?
Tak jak przy 500 plus tak w dodatkach osłonowych informacja a mail do klienta to nie to samo.
Musicie sobie stworzyć szablon tego maila w: Administracja -> Usługi -> Słownik tekstów do powiadomień
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Napisano: 11 mar 2022, 14:06

Hej
Posiedziałem trochę nad konfiguracją powiadomienia e-mail do dodatku osłonowego. Nie wiem dlaczego sygnity robi inne nazwy znaczników (tych niebieskich) dla decyzji i powiadomień.
Też chcę mieć taką samą treść decyzji (informacji) i powiadomienia e-mail.
Zrobiłem kilka zgłoszeń na HD i dodali trochę znaczników do powiadomień które są w decyzjach.
Poniżej zrzuty ekranu mojego powiadomienia. Nie zatwierdzamy jeszcze decyzji (brak środków finansowych w budżecie) ale potestowałem trochę i chyba będzie OK.
Jest to szablon na wszystkie możliwości (pełna kwota do wypłaty, zł. za zł., z "piecem" i bez "pieca").
Oczywiście niektóre te "niebieskie" znaczniki też można konfigurować "po swojemu". Trzeba kliknać dwa razy na ten niebieski znacznik i otworzy się okno edycji.
Chętnie poznam Waszą opinię na temat mojego szablonu.
Jak znajdziecie błędy - dajcie znać :roll:
Pozdrawiam :P
Załączniki
szablon_03.jpg
szablon_02.jpg
szablon_01.jpg
Stefan
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 13:15
Zajmuję się: PS

Napisano: 14 mar 2022, 8:58

Masz błąd w podstawie prawnej. Ustawa jest z 17.12.2021 r. (Dz.U. z 2022 poz.1).....
GOPS-ik1
Referent
Od: 13 mar 2017, 11:12
Zajmuję się: ŚW SR

Napisano: 23 mar 2022, 9:27

Komuś może nie zaciąga tego szablonu do powiadomień? Mam zaznaczone tiki przy informacji przyznającej, a mimo to widnieje w rejestrze powiadomień automatycznie wygenerowane powiadomienie:
"Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujemy, iż decyzja wydana w sprawie Państwa wniosku jest do odbioru w siedzibie organu do dnia 2022-03-30, po tym terminie zostanie przesłana pocztą na podany przez Państwa adres. Uprzejmie prosimy o odbiór decyzji w wyznaczonym terminie.
Powyższa wiadomość została wysłana automatycznie, nie musisz na nią odpowiadać."
nevermind
Praktykant
Od: 09 lut 2022, 0:48
Zajmuję się: FA

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x