z przymrużeniem oka ;P

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Gość

Re: z przymrużeniem oka ;P

Post autor: Gość »

chyba wiem kogo macie na myśli :lol: ;)
Gość

albo nie wie jaki jest jej stan cywilny :lol:
Gość

Pan piszący zamężny i pani pisząca żonata są dość częstym przypadkiem
kiki888

Post autor: kiki888 »

ja kiedyś mówię pani, że musi pani wpisać ile hektarów pani posiada, a ona: wszystko moje i traktor i dom i pola wszystko jest moje, a ja mówie, że same ha przeliczeniowe a ona przecież mówię ze wszystko moje:D a jak poprosiłam by wpisała dzieci to tak jak ktoś pisał: kasia, amelka, wojtuś - same zdrobnienia....

najlepsze sa oświadczenia przy szo: o nie podejmowaniu zatrudnienia albo że zaprzestali prowadzenia gospodarstwa rolnego - sama pani z kontroli nie mogla odczytać o co biega:D
agata 2

Post autor: agata 2 »

Był słoneczny piątek, wszechogarniająca radość, że już weekend, a tu telefon: "we środe założyłam zarodek, to jak to jest z tym becikowym?"
:shock:
pinset
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: pinset »

Albo Pani składa wniosek na pierwsze dziecko, informuje ją uprzejmie co ma dołączyć, a ona że nie życzy sobie żeby ktoś jej w dochodach grzebał bo co mnie to obchodzi, ale w końcu dała umowy itp. zaznaczając że to tylko z grzeczności mi to daje, ale jej się w ogóle nie podoba takie podejście. Dodam że Pani urzędniczka skarbowa :shock:
Goosiek

Post autor: Goosiek »

Mi jeszcze kiedyś klientka wpisała zamiast konkubent to obcy :P do tej pory mamy z tego polewkę :)
Awatar użytkownika
voodoo
Inspektor
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: voodoo »

Trzeba było powiedzieć, że pod wieloma względami prześwietlamy osoby :lol:
pilotka

Post autor: pilotka »

U nas zdarzały się takie co przychodziły zgłosić, że są w ciąży bo słyszały że trzeba zgłosić przed 10 tygodniem żeby dostać becika :D
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ludek »

dochody nieopodatkowane:
elementa (również w wersji elemęta)
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ODPOWIEDZ