za zgodność - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 wrz 2014, 8:53

Czy potwierdzacie za zgodność z oryginałem świadectwa pracy osób pobierających SZO do ZUS?
aneta16-09

Napisano: 24 wrz 2014, 8:54

u mnie zus nie chce widzieć na oczy kopii
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2014, 9:10

Nasz ZUS miejscowy wzywał osoby do przedłożenia oryginałów, ale teraz przejął to ZUS Biłgoraj i dzwonią do ludzi żeby przedkładali u nas świadectwa pracy a my mamy je potwierdzać i odsyłać do nich. Jak dzwoniłam do tego ZUS to mówili że kopie podbite przez Urzędy gminy są ok. Jak jest u was?
aneta16-09

Napisano: 24 wrz 2014, 9:24

aneta16-09 pisze:Nasz ZUS miejscowy wzywał osoby do przedłożenia oryginałów, ale teraz przejął to ZUS Biłgoraj i dzwonią do ludzi żeby przedkładali u nas świadectwa pracy a my mamy je potwierdzać i odsyłać do nich. Jak dzwoniłam do tego ZUS to mówili że kopie podbite przez Urzędy gminy są ok. Jak jest u was?
za zgodnośc to wójt lub osoba upoważniona przez wójta
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2014, 9:49

czy możemy potwierdzać? Kiedyś potwierdzaliśmy a potem weszły jakieś przepisy że potwierdzać powinien tylko organ który wydał dany dokument i że możemy potwierdzać tylko swoje decyzje
aneta16-09

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x