Cześć czy mogłabym się was poradzić ponieważ stawiam ,, pierwsze kroki" jako aspirant pracy socjalnej i mam ciężką sytuację odnośnie zaległych nieuregulowanych odpłatności . Sytuacja jest następującą Pani zalega za grudzień 2023 r i za 2 msc. biedzącego roku . Pani napisała mi podanie o umorzenie zaległych nieuregulowanych odpłatności i po wpłynięciu do mnie tych podań napisałam zawiadomienia o wszczęciu postępowania i wysłałam do tej Pani . Pani po otrzymaniu mojego zawiadomienia dostarczyła rachunki i opłaty jakie ponosi i w związku z tym przeprowadził pracownik socjalny wywiad środowiskowy , w którym stwierdza jej aktualna sytuacje dochodową . Mija mi termin w którym muszę wydać decyzję czy to o umorzeniu czy rozłożeniu na raty . Pani kierownik nie chce umorzyć całość , tylko w 50 % i rozłożyć pozostałość na raty do końca roku. Więc mam prośbę nie ma wzoru na forum takiej decyzji o umorzeniu w części . Czy Ktoś by mógł się ze mną podzielić taką decyzją . Z góry dziękuję za każdą pomoc