Zamknąć forum HP

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
wstyd

Zamknąć forum HP

Post autor: wstyd »

większość forów jest zamykana za " nienawiść" niczym nieuzasadnianą w stronę niewinnych ludzi, którzy nie mają nic wspólnego z terroryzmem. Jesteście w obłędzie. Za obrażanie Andrzeja ...wstyd. Niesamowity wstyd.
Zamknąć forum i oddać hołd a nie bić pianę .Stan wyjątkowy Andrzeju.
opinia

Re: Zamknąć forum HP

Post autor: opinia »

Będzie lament jak nie będzie HP.
a ja ...

Post autor: a ja ... »

idę dalej - ZAMKNĄĆ CAŁE TO FORUM :!:
Emilka.

Post autor: Emilka. »

Przyłączam się.
Za mowę nienawiści,pomówienia.. wymierzoną w swoich ludzi i mam na myśli Andrzeja. Można domyślać się emocji, ale właśnie w takich sytuacjach trzeba się szanować i trzymać razem.
Wstyd.
Gość

Post autor: Gość »

:!: :oops:
Gość

Post autor: Gość »

angoc

Post autor: angoc »

Jak dalej tu będzie tak bardzo "normalnie inaczej", to nie jest wykluczone, że dział HP zostanie zamknięty, albo będzie dostępny tylko dla użytkowników/użytkowniczek zalogowanych. Możliwe jest również wprowadzenie innowacji typu: post opublikowany po akceptacji admina/moderatora. Opcja "post moderowany" była w tym dziale włączona od wczoraj przed północą do godz. 21 dziś. Powód? Dziwnej treści, niosące wszelkie znamiona czynu karalnego wpisy użytkownika "gość", które raczył je podpisać słowami: "My, Naród Polski".

Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem, w mojej obronie....pojawiły się w kilku wątkach, gdzie mnie publicznie obrażano.....Trochę przykro, a trochę zabawnie jest czytać te kalumnie na swój temat. Faktem jest natomiast bezsprzeczny, że od ponad 15 lat istnieje forum ops.pl, które jest niezależnym od administracji rządowej oraz samorządowej, wirtualnym miejscem spotkań pracowników pomocy społecznej, osób zainteresowanych problematyką profesjonalnego pomagania oraz osób, które potrzebują pomocy.

PS. Nikt mi za to nie płaci, nie otrzymuję wynagrodzenia za swoją działalność w ramach współtworzenia serwisu ops.pl (Portal/Forum)
Najemnik socjalny

Post autor: Najemnik socjalny »

Czytam i czytam i zadnego pomawiania ani nienawisci do agnoca nie znalazlem. No chyba ze sa usuniete posty. Znalazlem natomiast pytania czy nadal bezkrytycznie i bezrefleksyjnie bedzie wspieral koncepcje wspomagania wlasnych potencjalnych oprawcow? Ogarnia was lewacka histeria polegajaca na utozsamianiu krytyki i polemiki z mowa nienawisci. Nie dla islamizacji Europy! I tyle. Przy calym szacunku do tego co robi i reprezentuje soba Andrzej absolutnie nie zgadzam sie z jego argumentami i epatowaniem etosem pracy socjalnej w sytuacji zagrozenia bytu cywilizacyjnego, ekonomicznego i fizycznego rdzennych mieszkancow tego kontynentu.
angoc

Post autor: angoc »

Ja również dostrzegam zagrożenia... w tej sprawie (tu na forum) chodzi bardziej o formę debaty na temat kryzysu migracyjnego (uchodźcy, emigranci zarobkowi a sprawa Polska). Mamy już w naszym kraju uchodźców z różnych krajów świata, zapewne pojawią się kolejni....nie jest dobra w tej sprawie "jedynie słuszna" narracja - każdy wyznawca Islamu, to terrorysta, wojownik Dżihadu. Druga kwestia, to przygotowanie służb społecznych w Polsce do pomocy osobom odmiennym kulturowo, wyznaniowo. Wpisy użytkownika "Gość" są w tej kwestii perfekcyjną egzemplifikacją zachowań typowych dla neandertalczyka, któremu obce są wartości cywilizacji grecko-rzymskiej i prawa człowieka.
ODPOWIEDZ