woj. małopolskie. Do jutra mamy podać szacunkową wartość realizacji zadania do lutego 2024
Ktoś ma pomysła jak to ogarnąć bo mam tylko 9 wniosków złożonych z jakimiś śmiesznymi kwotami.
My też to mamy, na obecną chwilę nie mamy żadnego wniosku. Ze sprawozdania nie wynika czy zapotrzebowanie mamy zrobić na podstawie złożonych wniosków czy to tylko prognoza.
My dostaliśmy informację, że zapotrzebowanie na podstawie faktycznie złożonych wniosków i tak też robimy. Kwota wyszła "śmieszna". Ogólnie jest problem bo do planu zostanie to wprowadzone na sesji rady miasta na podstawie zapotrzebowania i tak będziemy zmieniać co miesiąc
woj. małopolskie. Do jutra mamy podać szacunkową wartość realizacji zadania do lutego 2024
Ktoś ma pomysła jak to ogarnąć bo mam tylko 9 wniosków złożonych z jakimiś śmiesznymi kwotami.
No wspaniałe to sprawozdanie Możesz wspomóc się ceeb i ilością osób które mają zgłoszony piec gazowy a do tego polecam niezastąpioną metodę, tzw metodę sufitową, czyli patrzysz w sufit, wyobrażasz sobie kwotę i wpisujesz w tabelkę.
LUBELSKIE
Prognozowane zapotrzebowanie
Po konsultacji z UW można wpisać 0 (jeśli się teraz nie ma wniosków a ciężko jest oszacować bo kto przewidzi jaka fakturę doniosą) a można oszacować (składają np. po kilka wniosków po 100 zł , i tak około 20 będą robione faktyczne zapotrzebowania na ilość złożonych wniosków, a kasa ma być dopiero w marcu.