Jak robicie zapotrzebowanie na DO na II kwartał? Czy doliczacie kwotę z pierwszego zapotrzebowania, bo jej jeszcze nie dostaliśmy, czy tylko kwoty potrzebne na II kwartał?
Cześć wszystkim mam pytanie,
czy wnioski "nierozpatrzone jeszcze" dodaliście do zapotrzebowania na pałe że tak powiem ? bo do mnie kobitka dzwoniła żeby dodać te nierozpatrzone jeszcze i wywrozyc ile wplynie w 1.5 miesiaca i dopisac w zapotrzebowanie ... bo mowila ze to jest ostatnie zapotrzebowanie wiecej nie bedzie a powiem wam ze zrobilam zapotrzebowanie na same wnioski pozytywne i cofnela mi.. oczywiscie Pani się uniosła i powiedziała skąd wezmę pozniej kase na te nierozpatrzone i na te co wplyna do konca kwietnia.. trzeba wrozyc.. skoro powiedziala ze to ostatnie zapotrzebowanie
Dzień dobry, w casie wpadło sprawozdanie ,,meldunek I kwartał 2024 r." w uwagach wpisano, że należy wykazać faktyczną kwotę do wypłaty, zgodnie ze złożonymi wnioskami. Opracowujemy informacje ale ich nie zatwierdzamy ponieważ nie mamy pieniędzy na wypłatę. Czy jest możliwość wygenerowania sprawozdania z kwotami z wniosków?
Pracujemy na sygnity. Nie jesteśmy w temacie ponieważ DO robimy pierwszy raz.