zapotrzebowanie to tylko wpisujesz kwoty na październik, listopad i grudzień...Ty chyba przeglądasz rozliczenie III kwartałuannn01919 pisze: ↑08 wrz 2021, 11:19Witam. Biorę się za zapotrzebowanie jw. ale dziwię się jednej kolumnie, mianowicie nr 10: niewykorzystana nadwyżka środków w III kwartale 2021 r. Mam odjąć od kwoty przyznanej od Wojewody kwotę wykorzystaną (wypłacona w III kw czy w II kw 2021 r.)? Logicznie do tego podchodząc to III kw się jeszcze nie skończył więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie wypłacę![]()
cóż...jak to mówią...na oko
No właśnie nie. Normalnie zapotrzebowanie i tam jest kolumna " niewykorzystana nadwyżka środków w III kw 2021 r." Dlatego jestem zdziwiona....:-) pisze: ↑09 wrz 2021, 13:35zapotrzebowanie to tylko wpisujesz kwoty na październik, listopad i grudzień...Ty chyba przeglądasz rozliczenie III kwartałuannn01919 pisze: ↑08 wrz 2021, 11:19Witam. Biorę się za zapotrzebowanie jw. ale dziwię się jednej kolumnie, mianowicie nr 10: niewykorzystana nadwyżka środków w III kwartale 2021 r. Mam odjąć od kwoty przyznanej od Wojewody kwotę wykorzystaną (wypłacona w III kw czy w II kw 2021 r.)? Logicznie do tego podchodząc to III kw się jeszcze nie skończył więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie wypłacę![]()
![]()
nie wiem co Ty tam maszannn01919 pisze: ↑13 wrz 2021, 8:58No właśnie nie. Normalnie zapotrzebowanie i tam jest kolumna " niewykorzystana nadwyżka środków w III kw 2021 r." Dlatego jestem zdziwiona....:-) pisze: ↑09 wrz 2021, 13:35zapotrzebowanie to tylko wpisujesz kwoty na październik, listopad i grudzień...Ty chyba przeglądasz rozliczenie III kwartałuannn01919 pisze: ↑08 wrz 2021, 11:19Witam. Biorę się za zapotrzebowanie jw. ale dziwię się jednej kolumnie, mianowicie nr 10: niewykorzystana nadwyżka środków w III kwartale 2021 r. Mam odjąć od kwoty przyznanej od Wojewody kwotę wykorzystaną (wypłacona w III kw czy w II kw 2021 r.)? Logicznie do tego podchodząc to III kw się jeszcze nie skończył więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie wypłacę![]()
![]()
No coś pozmieniali bo nawet pismo dostałam z Urzędu Wojewódzkiego z informacją, że został zmodyfikowany wzór zapotrzebowania na środki na IV kw ze względu na nadwyżki środków na kontach jednostek.:-) pisze: ↑13 wrz 2021, 11:35nie wiem co Ty tam maszannn01919 pisze: ↑13 wrz 2021, 8:58No właśnie nie. Normalnie zapotrzebowanie i tam jest kolumna " niewykorzystana nadwyżka środków w III kw 2021 r." Dlatego jestem zdziwiona....:-) pisze: ↑09 wrz 2021, 13:35zapotrzebowanie to tylko wpisujesz kwoty na październik, listopad i grudzień...Ty chyba przeglądasz rozliczenie III kwartałuannn01919 pisze: ↑08 wrz 2021, 11:19Witam. Biorę się za zapotrzebowanie jw. ale dziwię się jednej kolumnie, mianowicie nr 10: niewykorzystana nadwyżka środków w III kwartale 2021 r. Mam odjąć od kwoty przyznanej od Wojewody kwotę wykorzystaną (wypłacona w III kw czy w II kw 2021 r.)? Logicznie do tego podchodząc to III kw się jeszcze nie skończył więc nie wiem czy jeszcze czegoś nie wypłacę![]()
![]()
ja zrobiłam zapotrzebowanie w CAS i jest tam tylko październik, listopad grudzień i należy wpisać kwotę...nic więcej nie mam
![]()
hmmmm...to juz nic nie rozumiemannn01919 pisze: ↑13 wrz 2021, 12:18No coś pozmieniali bo nawet pismo dostałam z Urzędu Wojewódzkiego z informacją, że został zmodyfikowany wzór zapotrzebowania na środki na IV kw ze względu na nadwyżki środków na kontach jednostek.:-) pisze: ↑13 wrz 2021, 11:35nie wiem co Ty tam maszja zrobiłam zapotrzebowanie w CAS i jest tam tylko październik, listopad grudzień i należy wpisać kwotę...nic więcej nie mam
![]()
Ja też nic nie rozumiem, ale zrobiłam jak uważałam, najwyżej bedę poprawiała:-) pisze: ↑13 wrz 2021, 13:34hmmmm...to juz nic nie rozumiemannn01919 pisze: ↑13 wrz 2021, 12:18No coś pozmieniali bo nawet pismo dostałam z Urzędu Wojewódzkiego z informacją, że został zmodyfikowany wzór zapotrzebowania na środki na IV kw ze względu na nadwyżki środków na kontach jednostek.ja nic wiecej nie dostałam...tylko by w CAS wypelnic...a tam tylko X,XI,XII...