Zapowiedź aktualizacji 2-10.1 Sygnity
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW ŚR FA
- Kontakt:
Re: Zapowiedź aktualizacji 2-10.1 Sygnity
a czy w tej aktaulizacji będzie już zmieniona informacja która tworzy się w SW tak aby była całkiem odrebną informacją niż w DS?
Zmianiając znacznik świadczenia i dodając okres od-do w SW w DS również się to zmienia, nie możemy z koleżanką pracować równocześnie ona na DS, a ja na SW bo ciagle w jednym jest byk
Zmianiając znacznik świadczenia i dodając okres od-do w SW w DS również się to zmienia, nie możemy z koleżanką pracować równocześnie ona na DS, a ja na SW bo ciagle w jednym jest byk
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
Przepraszam, nie zalogowałam się i nie widziałam opisu.
A co z tym aby zamiast decyzji w programie pokazywała się dla nas informacja przy SW (jak na razie informacja idzie tylko na emeila ). Jakiś opracowany szablon?
Próbuję go zrobić sama na podstawie informacji która idzie na emeila ale znaczniki są całkiem inne. Ustawiając znacznik swiadczenia_wychowawcze np nie pokazuje mi się info, że SW jest z rządowego pragramu, a całkiem co innego. A bez tego znacznika wyskauje mi błąd i nie chce wydrukować informacji..
A co z tym aby zamiast decyzji w programie pokazywała się dla nas informacja przy SW (jak na razie informacja idzie tylko na emeila ). Jakiś opracowany szablon?
Próbuję go zrobić sama na podstawie informacji która idzie na emeila ale znaczniki są całkiem inne. Ustawiając znacznik swiadczenia_wychowawcze np nie pokazuje mi się info, że SW jest z rządowego pragramu, a całkiem co innego. A bez tego znacznika wyskauje mi błąd i nie chce wydrukować informacji..
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Przekazuję jeszcze wiadomość od Zespołu SR:
Aby utworzyć własny szablon informacji o przyznaniu świadczenia wychowawczego należy z poziomu okna głównego, zakładka Administracja wybrać na drzewku opcję Szablony Wydruków .
Na oknie szablonów w filtrze wyszukać szablon decyzji SW (DECSW), zmodyfikować szablon i za pomocą przycisku „Dodaj nową wersję szablonu” stworzyć szablon informacji kopiując zawartość poprzedniego szablonu.
Po uruchomieniu okna edycji szablonu zmienić opisy świadczące o tym, iż nie jest to Decyzja tylko Informacja i ewentualnie zmodyfikować inne informacje związane z podstawą prawną.
Po takim utworzeniu szablonu zmienić szablon na domyślny, by był on zawsze wybierany dla nowych wydruków.
Czynność tę wystarczy wykonać raz i będzie pamiętana już dla wszystkich nowo przyznanych świadczeń.
pozdrawiam
Aby utworzyć własny szablon informacji o przyznaniu świadczenia wychowawczego należy z poziomu okna głównego, zakładka Administracja wybrać na drzewku opcję Szablony Wydruków .
Na oknie szablonów w filtrze wyszukać szablon decyzji SW (DECSW), zmodyfikować szablon i za pomocą przycisku „Dodaj nową wersję szablonu” stworzyć szablon informacji kopiując zawartość poprzedniego szablonu.
Po uruchomieniu okna edycji szablonu zmienić opisy świadczące o tym, iż nie jest to Decyzja tylko Informacja i ewentualnie zmodyfikować inne informacje związane z podstawą prawną.
Po takim utworzeniu szablonu zmienić szablon na domyślny, by był on zawsze wybierany dla nowych wydruków.
Czynność tę wystarczy wykonać raz i będzie pamiętana już dla wszystkich nowo przyznanych świadczeń.
pozdrawiam
Tomek
-
- Stażysta
- Kontakt:
Tak zrobiłam tylko, że jak chce jakąs informacje wydrukować to nie mogę bo wyskakuje komunikat ,,brak informacji w nagłówku decyzji o realizacji rządowego programu z budżetu państwa,, ??
Co mogę z tym zrobić?
Co mogę z tym zrobić?
-
- Stażysta
- Kontakt:
ok, juz znalazłam Waszą odp
szablon - modyfikuj - czy nagłówek
Dziękuję
szablon - modyfikuj - czy nagłówek
Dziękuję
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Proszę do szablonu dodać nagłówek i wstawić do niego (czyli do szablonu nagłówka) znacznik odpowiednio:Magdalenaa24 pisze:Tak zrobiłam tylko, że jak chce jakąs informacje wydrukować to nie mogę bo wyskakuje komunikat ,,brak informacji w nagłówku decyzji o realizacji rządowego programu z budżetu państwa,, ??
Co mogę z tym zrobić?
Informacja o świadczeniu wychowawczym
lub
Informacja o świadczeniu dobry start
pozdrawiam
Tomek
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Oprócz Zapowiedź aktualizacji 2-10.1 Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Sygnity wysyłanie meila do osoby informacja
Literówki we wnioskach jak z nim postępować
proszę o wytłumaczenie SW....
jak to teraz ma być z dochodem?
koordynacji już nie ma - a brak rozstrzygnięcia UW za okres
Czy ma ktoś wzór nowego sprawozdania od lipca 2019?
koordynacja jak przesłać wniosek do MUW
Problemy z systemem Empatia - pobieranie wniosków elektro
błędnie skierowany wniosek/inna gmina
sprawozdanie w CAS -znaczenie słowa unikatowy
Pytnie co do wnioskodawców !!!!
dziecko kończy 18. lat we wrześniu...
informacja 500+ po raz kolejny
zakończona koordynacja / odmowa / ustalenie prawa od 1.07.20
Problem z wysłaniem powiadomienia o przyznaniu e-mail
Przekazanie wniosku do innego organu