zaraz się popłacze!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 wrz 2014, 21:32

!!!!!!Skomplikowana sprawa!!!!!!
Zrobiłam kobiecie decyzje żądającą zwrotu od marca do czerwca (bo rozpoczęła pracę w marcu i przekroczyli kryterium dochodowe od marca). Później już po potrąceniu ze rodzinnego doniosła mi świadectwo pracy męża z którego wynika, iż nienależnie pobrane świadczenia powinny być liczone od maja (czyli tylko za 2 miesiące). Co mam zrobić w tej sytuacji? Zaznaczam prócz tego, że pierwsza rata za miesiąc marzec została już potrącona z przyznanego na nowo od lipca zasiłku rodzinnego...... co robić?!!!
judyta66x
Stażysta
Od: 06 cze 2014, 21:54
Zajmuję się:

Napisano: 07 lis 2014, 17:13

zmień prace bo do tej to się nie nadajesz, skoro prostej sprawy nie potrafisz rozwiązać.
olikk

Napisano: 16 lis 2014, 23:58

chyba cos ci sie pomylilo!!! to forum do czegos sluzy mądralo :mrgreen:
judyta66x
Stażysta
Od: 06 cze 2014, 21:54
Zajmuję się:

Napisano: 08 gru 2014, 12:52

wszczęcie postępowania i zmiana decyzji nie ma co płakać ! olikk jesteś bardzo miły!
bmf

Napisano: 17 gru 2014, 20:45

Olik, Świnia z ciebie!!! Dziewczyna ma problem i prosi o podpowiedź. Forum słuzćy temu żybt mądrzejsi, bardziej doświadczeni podzielili się swoją wiedzą. Jeśli zatem nie chcesz pomóc to co tutaj robisz? Czyżbys taki mądry potrzebował pomocy?
kasiakasia

Napisano: 14 sty 2015, 15:25

albo na prośbę strony zrób,Pani niech napisze że prosi o zmiane decyzji co do okresu nienależnie pobranych świadczeń, w związku z doniesionym świadectwem pracy. Na podst art 154 kpa można zmienic decyzję.
kimi

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x