ale podstawę do tego, że nie kserujemy ? .. poczytaj rozporządzenie .. po zmianie nie ma juz tam słowa o kopii dokumentu tożsamościasia;) pisze:a możesz podać podsawę prawną?
bardziej mnie interesuje do jakich danych nie mam prawa bo pierwszy raz taka bajeczke slysze na tym forum ???Kati@ pisze:my nie kserujemy, nie mamy prawa do wszystkich danych z dowodu
Kserowanie lub dawanie w zastaw dokumentu tożsamości jest niezgodne z prawem ochrony danych osobowych.dsdds pisze:bardziej mnie interesuje do jakich danych nie mam prawa bo pierwszy raz taka bajeczke slysze na tym forum ???Kati@ pisze:my nie kserujemy, nie mamy prawa do wszystkich danych z dowodu
ahhhaaaaaaa czyli jak przy np. starym beciku nie uzaleznionym od dochodu warunkiem przyznania bylo dołaćznie do wniosku kserokopia dowodu tozsamosci ( w tym dowodu) to co ja mam teraz te dowodu z teczek wyrzucic???? co ty kobieto za pierdoly opowiadasz ???????Kati@ pisze:Kserowanie lub dawanie w zastaw dokumentu tożsamości jest niezgodne z prawem ochrony danych osobowych.dsdds pisze:bardziej mnie interesuje do jakich danych nie mam prawa bo pierwszy raz taka bajeczke slysze na tym forum ???Kati@ pisze:my nie kserujemy, nie mamy prawa do wszystkich danych z dowodu
Zakres danych zawartych w dokumencie tożsamości jest zbyt szeroki dla celu świadczeń rodzinnych. Nie mamy prawa do przechowywania takich danych jak wzrost, kolor oczu, czy zdjęcie.
ja ci sie wzrost kolor oczu i zdjecie osoby nie podoba to mozesz je sobie zasłonić i skserowac bez tego proste, podaj wszytskie artykuły ktore o tym mowiaKati@ pisze:Kserowanie lub dawanie w zastaw dokumentu tożsamości jest niezgodne z prawem ochrony danych osobowych.dsdds pisze:bardziej mnie interesuje do jakich danych nie mam prawa bo pierwszy raz taka bajeczke slysze na tym forum ???Kati@ pisze:my nie kserujemy, nie mamy prawa do wszystkich danych z dowodu
Zakres danych zawartych w dokumencie tożsamości jest zbyt szeroki dla celu świadczeń rodzinnych. Nie mamy prawa do przechowywania takich danych jak wzrost, kolor oczu, czy zdjęcie.