nie pieprz glupot zobaczymy jak ty bedziesz myslal w wieku 75 lat choc watpie czy dozyjesz takiego wieku, nie wiesz nawet jakie sa lamenty jak ludzie musza oddawac kase za kilka lat wstecz bezduszny urzedasie od siedmiu bolesciElmer pisze:obowiązek ciąży na stronie nie na tobie
popieramto ja pisze:nie pieprz glupot zobaczymy jak ty bedziesz myslal w wieku 75 lat choc watpie czy dozyjesz takiego wieku, nie wiesz nawet jakie sa lamenty jak ludzie musza oddawac kase za kilka lat wstecz bezduszny urzedasie od siedmiu bolesciElmer pisze:obowiązek ciąży na stronie nie na tobie
oczywiście, że obowiązek ciąży na stronie i tego swoimi obelgami nie zmienisz .. ale kto chce może weryfikować ...to ja pisze:nie pieprz glupot zobaczymy jak ty bedziesz myslal w wieku 75 lat choc watpie czy dozyjesz takiego wieku, nie wiesz nawet jakie sa lamenty jak ludzie musza oddawac kase za kilka lat wstecz bezduszny urzedasie od siedmiu bolesciElmer pisze:obowiązek ciąży na stronie nie na tobie
poczekaj jak tobie kiedyś przyjdzie oddawac kilka tysi bo... "po prostu zapomnialaś o czymś powiadomić"ewalu pisze:oczywiście, że obowiązek ciąży na stronie i tego swoimi obelgami nie zmienisz .. ale kto chce może weryfikować ...to ja pisze:nie pieprz glupot zobaczymy jak ty bedziesz myslal w wieku 75 lat choc watpie czy dozyjesz takiego wieku, nie wiesz nawet jakie sa lamenty jak ludzie musza oddawac kase za kilka lat wstecz bezduszny urzedasie od siedmiu bolesciElmer pisze:obowiązek ciąży na stronie nie na tobie
zapraszam na kontrolęmasterm pisze: poczekaj jak tobie kiedyś przyjdzie oddawac kilka tysi bo... "po prostu zapomnialaś o czymś powiadomić"
to ze jest to obowiazek strony to ja doskonale wiem ale czasami trzeba wykazac odrobinę zrozumienia dla osob starszych, ty ewalu w tej swojej gminience to powinnas taka weryfikacje juz miec zrobiona na kilka lat bo za bardzo sie tam chyba nie przepracowujesz