zaświadczenie - 2 wizyty, 3 wizyty - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 12 mar 2010, 13:39

W zaświadczeniu od lekarza w pozyjach o udzielonych świadczeniach, lekarz nie napisał konkretnych dat, tylko:
2 wizyty, 3 wizyty, 2 wizyty.
Może tak być?????
~ola

Napisano: 12 mar 2010, 13:47

pytałam sie Wardacha na szkoleniu czy tak może być on odpowiedział ze tak ale oprócz tego musi byc wpisany tydzień ciazy
~00

Napisano: 12 mar 2010, 14:09

dziaaa
~ola

Napisano: 15 mar 2010, 12:46

a ja byłam na szkoleniu i mają byc daty
~gosia

Napisano: 15 mar 2010, 13:52

termin= data to jest jasne mają byc konkretne daty nie obchodzi nas że były 3 wizyta ma byc jedna data w każdym trymestrze.
~Karolina

Napisano: 15 mar 2010, 16:31

A gdzie jest napisane że mają być daty?
~;)

Napisano: 15 mar 2010, 17:09

wynika to z treści zaświadczenia - terminy udzielenia świadczeń a nie ilość wizyt
~haha

Napisano: 23 mar 2010, 17:11

karolina nie ma racji najważniejszy jest tydzień a dat nie musi byc, a jak chcesz to sobie sama oblicz i nie przesadzaj jak lekarz pisze 2 wizyty 3 wizyty 2 wizyty i np 8 tyd to jest dobrze dzwoniłam do organu , który nas kontroluje i potwierdził.
~MN

Napisano: 24 mar 2010, 10:01

musza byc daty. skoro wzor przewiduje terminy udzielania swiadczen to nie moze tam byc wpisane \"3\" albo \"5\" bo takie zaswiadczenie budzi oczywista watpliwosc. To jest ilosc wizyt czy liczba miesiaca? Tak jak na zaswiadczeniu ktos wpisze wizyty: I trym: maj, II trym: czerw. III trym: lip. Nie jestem lekarzem, zeby kwestionowac jego zaswiadczenie, ale to sytuacja niemozliwa: 3 miesiace pod rzad i kazdy w innym trymestrze? a niestety zdarza się dość często taka sytuacja i organ administracji powinien kwestionowac takie zaswiadczenie. Zasada jest prosta: nic nie moze byc dorozumiane - skoro maja tam byc terminy - to maja tam byc terminy.
~kali

Napisano: 24 mar 2010, 10:22

zgadzam sie z kali wyraźnie pisze nie ilość wizyt tylko terminy wizyt a to jest zawsze data. mialam pierwsze takie zaświadczenie od lekarza kazalam zmienic osobie donoszacej i wytażnie zaznaczyłam ze ma to być data lekarz wiecej nie popelnił pomyłki. Pan Mazurkiewicz na szkoleniu tez powioedział że ma to byc data wizyty a nie ilość wizyt
~anka

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x