Zaświadczenie wydaje Przewodniczący, więc jak miała Ci je wydać od ręki..jasiak pisze: Pani, która przyjmowała wniosek sprawdziła wniosek, dokumenty i przyjęła, po czym zapytałam o zaświadczenie, to mi odp że musi zostać zweryfikowany, to drążyłam dalej a co Pani teraz zrobiła ... ale wiem moja wina przy poniedziałku, pracują od 7 a ja już 7.05 i się czepiam![]()
zapytałam kto wydaje zaświadczenia - odp przewodniczący i że nie ma pewnie w pracy, wypadałoby powiedzieć wyślemy pocztą, jutro pani podjedzie, za dwa dni, a nie że zaświadczenie do 2 miesięcy, skoro ma być wydane niezwłocznie,ss pisze: ↑dzisiaj, 11:58Zaświadczenie wydaje Przewodniczący, więc jak miała Ci je wydać od ręki..jasiak pisze: Pani, która przyjmowała wniosek sprawdziła wniosek, dokumenty i przyjęła, po czym zapytałam o zaświadczenie, to mi odp że musi zostać zweryfikowany, to drążyłam dalej a co Pani teraz zrobiła ... ale wiem moja wina przy poniedziałku, pracują od 7 a ja już 7.05 i się czepiam![]()
U nas jest lepiej idzie osoba składa wniosek na komisję, nie dostaje zaświadczenia potem po miesiącu przychodzi do nas z zaświadczeniem a za dwa dni po wydaniu zaświadczenia jest komisja