zawieszenie postepowania, POMOCY
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zawieszenie postepowania, POMOCY
Witam, mam pytanie odnośnie: dłużnik nie stawiał się na wywiad wystawiłam wszczęcie po czym przybył na wywiad, złożył oświadczenie, udzielił wywiadu. Natomiast nie jest zarejestrowany w UP , wykreślili go bo 3 miesiące chorował. I co teraz zrobić ? zobowiązać go do rejestracji w up, bądź dostarczenia umowy o pracę i zawiesić postępowanie? Czy dobrze myślę? Dodam że nie posiada orzeczenia o niepełnosprawności.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zawieszenie postepowania, POMOCY
niech mi ktoś pomorze
Ja bym go zobowiązała do zarejestrowania w UP lub umowa a jak się nie wywiąże to dec uznająca za uchyl a jak się wywiąże to zawieszenie ale niech się bardziej doświadczeni wypowiedzą
Jak poszukujący niech się zarejestruje - Tobie wystarczy!
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Panie w Up nie chcą go zarejestrować nawet jako poszukującego bo pokazał im dokumenty na komisje lekarska...
Jeśli
to powinien przedstawić decyzję z PUP odmawiającą zarejestrowania jako osoby bezrobotnej/poszukującej pracy.memories pisze: Panie w Up nie chcą go zarejestrować nawet jako poszukującego bo pokazał im dokumenty na komisje lekarska...
Oprócz zawieszenie postepowania, POMOCY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
czy informuję
Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki
Obniżenie alimentów
co zrobić?
nienależnie ile potrącić?
dłużnik za granicą
odsetki w upomnieniach
Co zrobić - przedstawiciel do doręczeń
rozliczanie kosztów upomnienia
TW co do URZędu Skarbowego
zwrot prawa jazdy
bardzo prosze, chodzi o wymiane maili z dłuznikiem